Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Parna postaja

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Parna postaja

Ja imam problem..bar mislim..
    Imam Tefalovu parnu postaju, kupljena prije 5 dana.

Kod peglanja stalno ispušta vodu. Od 2 mašine veša nijedan komad nije prošao bez bar jedne mokre crte. Prve 2 majice su skroz išarane vodenim tragovima.

Jel nešto krivo radim ili je stvar u pegli?

Nakon 7 min upali se indikator da je voda zagrijana, sve radi kako bi trebalo osim toga.
    Mama ima istu i njena to uopće ne radi.

Kod prvog punjenja se prelilo van vode iako nisam stavila ni 9 dcl...a piše da stane 1 L. Malo sam prolila van i prvi put mislila da je zbog toga jer u uputama piše da može voda ući u sistem i da treba malo držati gumb za paru da izađe voda...al ovdje svaki put ispadne bar 0,5 dcl vode.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja imam parnu posajau tefal i nikada mi se to nije desilo, dakle imaš servis Pušić (piše na jamstvu), nazovi i pitak kaj bi moglo biti ili odnesi da ti oni to pogledaju

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni se to događa kad stavim previše vode. Pa sam se navikla i punim pola litre i sve je u redu. Ionako mi treba odmor nakon potrošenih pola litre. Uf, peglanje!!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MIslim da sam skužila iako u servisu tvrde da je nemoguće da je do mene :D

Na staroj Tefalki imam sa donje strane kruga crticu na kojoj namještam min-max...sad je strelica gore (bijela iispupčena plastika) koju ja uopće nisam primejtila dok nisam došla do mame da mi pokaže što ona točno radi

Kad sam došla doma namjestim tako i nije puštala više vodu..tj sama pegla je bila prehladna..nadam se da je bilo to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •