sve što sam našla na forumu na ovu temu je već staro, pa eto pišem opet - pomozite savjetom ili me utješite, da tako i druga dječica

:
izluđuje me 'bljucanje' jer su to posljednjih dana pravi mlazovi, a i štuca gotovo svaki put poslije podoja. svaki put se ukočim od straha (a i ona kao da se uplaši) jer se bojim i da će se zagrcnuti, onda se opet kuliram da to tako mora biti, izbacuje višak...
je li to stvarno ok, normalno? sad se već bojim kako da je nosim, presvlačim, da li da je uopće dižem za podrigivanje i kako, samo da ne izbacuje sve to van...
voli puno papati i čini mi se da dobro napreduje, ali nismo još bili kod pedice da znam točno koliko je dobila. inače je zadovoljna, ne plače, nema nekih problema oko nje.
par činjenica:
- bebica ima dva tjedna, isključivo dojimo od prvog dana, na zahtjev
- pokakanih pelena u danu 4-5, ako ne i više; one samo mokre i ne brojim
- dojimo ležeći, na boku
- let down mislim da nije toliki problem jer kada izvadim siku mlijeko ne curi van samo od sebe, već onako u kapljicama, ništa previše
- većinom dobro uhvati dojku, ako ne, onda se namještavamo dok ne prestane coktati, ali očito ima zraka koji joj smeta
- muče je i crijeva, često se muči i pokušava prditi
(ona je drugo dijete, a s prvim nije bilo ni blizu takvih problema jer taj nije volio - nikada - previše dojiti/jesti

)