uspješno podrignuostavilas am ga u krilo i legla sam na leđa a on je prislonio svoje lice iz moje.i uspio.nema štucanja
![]()
uspješno podrignuostavilas am ga u krilo i legla sam na leđa a on je prislonio svoje lice iz moje.i uspio.nema štucanja
![]()
štuca većinom ako proguta zrak...moj je nekad znao štucat 20 minuta poslije podrigivanja, u bolnici su rekli da mu kapljicu limuna stavim na usnicu ako štuca jako, nisam još isprobavala, jeli netko to probao???
ovo sa glavom na lice i ja radim, a probaj ga još okrenuti na trbuh, ili ga poleći na trbuh na sebe ako me razumiješ tako da mu glavica bude ispod tvoje glave...
meni se tako uspjevao podrignut..
ono što je zanimljivo kod nas dvoje, je da se noćima bez problema podrigne, a preko dana jako teško...
štucanje- užas. stalno. svaki dan odradi par tura štucanja.bude mi ga žao, toliko se iznervira jadan. štuca i nakon što podrigne. neznam više kako da mu olakšam. stavim ga na svoj trbuh, podignem ga, nosim ga, tapšam po leđima, po drobu ga gladim. ništa. pomogne jedino kad se on izvice-pa valjda tako izbaci zrak.