Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Odvojena soba za bebu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi su sisavci. pogledaj sve ostale sisavce da li spavaju sa mladima ili ne. odvojeno spavanje, krevetici i djecija kolica su nametnuta. mozes pricati o teorijama zavjere industrije da ti proda sve i svasta (djeciji krevetic recimo)

ako zena osjeca da krevet treba dijeliti iskljucivo sa partnerom tu se dobro osjeca tenzija i rivalitet izmedju oca i djeteta i nesto ne stima

kaj ce vam uopce dijete ak ga od prve sekunde zelite dresirati da bude udaljeno od vas
    Ne bih koristila izraz dresiranje, sad mozda ja necu biti dobra majka i osudite me kako hocete zbog ovoga sto cu reci, ali ja zaista ne vidim sebe da dete spava u nasem bracnom krevetu i sa svoje 4 godine.. Moja dilema se odnoci samo na prvu godinu do godinu i po. Roditelji takodje imaju valjda neki zivot van tog deteta, uostalom mnogi za te 4 godine vise puta postanu roditelji. A ne vidim da je za emotivni razvoj deteta dobro i ako utice negativno na bliskost izmedju roditelja, a ne mozete mi reci da ne utice ako je dete tu izmedju godinama...
    Posljednje uređivanje od lady.x : 06.11.2010. at 12:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •