Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Grčevi zbog zraka, a ne možemo podrignuti - pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

proveri da li ima soor zbog coktanja i iziritiranih bradavica. mogu biti samo iziritirane a moze biti i od soora
    moja beba je imala soor pa je zbog toga imao i teze grceve a i problem pri sisanju.
    masirajte stomacic, stavljajte topli bebi termofor. mom je dosta pomagalo spustanje preko kolena na stomak, pa cupkanje mojim nogama.
    takodje, homeopatija ukoliko znas nesto o njoj, ako ne sigurno ce se javiti jos mama sa savetom za homeopatsku camomillu.
    moj nije hteo da podrigne u standardnih 5 minuta koliko se ocekuje. nosila sam ga nocu i po 20 minuta i vec je uveliko spavao kada bi podrignuo.
    ne moj eliminirati dudu jer je duda njemu super pomoc.
    tada kada se buni jer si ga podigla ti mu daj dudu.
    duda je nas spasavala u tim momentima kao i kada je bio toliko iziritiran kad mu se spava da je odbijao da sisa. onda sam sa dudom resavala stvar. smiri se za par sekundi i lepo sisa.
    meni je neurologica rekla da je duda super stimulans za CNS i da nema razloga da se od nje plasim, a bila sam bas zbog dojenja jako protiv. danas mislim da je duda fenomenalna stvar jer je samo pomogla u svemu.

eto, ovo bi bilo ukratko.
    srecno!
    Posljednje uređivanje od frost : 05.11.2010. at 21:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •