ispala sam jutros u bojanju u kucnoj radionosti cijela misje izmoreno siva (ko holivudski efekt), a trebam za 4 sata biti plemenito plava
koju boju da stavim na kosu?
a da je mogu kupiti u dm-u
imate 15 minuta za odgovor
ispala sam jutros u bojanju u kucnoj radionosti cijela misje izmoreno siva (ko holivudski efekt), a trebam za 4 sata biti plemenito plava
koju boju da stavim na kosu?
a da je mogu kupiti u dm-u
imate 15 minuta za odgovor
podizem ocajna
koju boju za kosu koristite?
ne stignem poc kod frizerke sad, a treba mi glava na nesto sliciti popodne
a nista
kupit cu napamet neku
samo da znate, sprijeda imam neki ljubicasti pramencic ko kosorica a ovo zada mi je sve zuckasto ko josipovicu
koma
nisam mogla naci gori termin za stedjeti na frizerkama
Posljednje uređivanje od ivarica : 09.11.2010. at 13:16
ne znam koju boju preporučiti..ivarice, stvarno se nadam da ćeš uspjeti u kućnoj radinosti, ali da možda ipak nekako uguraš frizera?
ili isfuraj da si baš htjela tu boju![]()
Nemoj se šaliti s bojama, ja sam jednom ispala žuta ko sunce u dječjim slikovnicama i rekla mi je frizerka da bih jako pogriješila da sam si sama išla 'popravljati' to sr...e!
Odi k frizeru koji te može primiti odmah.
Ako nije prekasno, a vjerojatno je: Keune 8.3 + hidrogen 6% ili 9% ako hoćeš svjetliju. Nije plemenito plava, ali nije žuta i nije neprirodna, onako medeno plava. Barem dok ne riješiš krizu.
nemam ideju, mogu reci smo kod frizerke. ja sam jednom imala zeleni odsjaj u kucnoj radenosti. od onda platinasta plavusa smo kod frizerke.
kupila sam neku brillance satin blond, drste fige da na nesto to slici kad je za 20 minuta operem
ne stignem kod frizera na treci popravak![]()
%$#"#$%&& koja greska
otkako sam 95% sijeda, ne bojam se sama
prije mjesec dana sam se obojala i ispalo je ok i onda jucer zbrajala bolje 20 kuna nego 150
ofkors nisam se mogla sjetiti u butizi niti koja je to boja niti koji proizvodjac
kao sto se ne sjecam ni koja je bila ova koju sam jutros stavila
Trebala si na tu sivu uzeti plavu sa zlatnim odsjajem da ti ubije sivilo , vjeruj mi i ja sam ispala jednom ko miš kad sam se bojala u plavo!!
Posljednje uređivanje od kbegicsi : 09.11.2010. at 15:55
za vic
bojala se danas ukupno triput
nakon drugog bojanja bila jos gora
sva sreca da cim izadjem iz haustora imam tri frizerska salona
obojao me frizer sa zutozlatnim pgimentom ali jos uvijek je sivo ljubicasto, ali bar se ujednacilo pa nije na fleke nego sam cijela sijeda
kaze on otici ce s par pranja ta siva
a ne zna da za pola sata trcim na teve
koji stres ja sebi mogu smjestiti
ček ček ček
prije par godina si isto imala sličnu epizodu sa bojanjem
dvaput je dvaput, ha?
daaaaa
i još sam te taj dan vidjela iz auta
bacala si na lila
Sranje je bojati se u plavo sa sijedima.. jer sijede poljubičaste dok ove druge budu taman.
Po mome, samo si trebala jedno 10x oprati taj prednji dio kose koji ti je bio ljubičast i boja bi otišla s tog dijela. Zapamti to ubuduće![]()
ma kakav šeherezada, ovo je stoput bolje...
sad ne mogu dočekat da vidim kakva je ta boja (osim ako ivarica nije provela danas cijelo jutro u pranju kose pa se vratila na staro i nemam što vidit)![]()
Meni je boja baš super !
otvorila topic i stoput provjeravala datum
navlas isto ko prosli put
![]()
sad sam se sjetila, sve mi se vratilo
da, spasavala me je tad frizerka iz drugog salona
uvijek se mislim sto ce ih toliko u 30 metara
a vidis zasto
definitivno se vise ne bojam sama