-
osip zbog izbijanja zubica?
Rebecca nam se prije par dana sva osula- ustvari- sve osim lica joj je u 'tockicama'
obzirom da se taj osip pogorsavao- isao je mm s njom doktorici jer vise nismo znali kaj da mislimo
temperaturu nema i nije imala, nije probala nista novo za jesti, ves perem potpuno isto kao i do sad, nije predebelo obucena ( evo- sad ima na sebi carape- sokne, hlace, bodi bez rukava i majcu malo cudoviste
)
pa je doktorica zakljucila da je to od zubica koji rastu, dala sirup ( flonidan ili tak nekaj- to je i mm pio kad se osuo od omeksivaca) i kremu
jeste vi cule da se djeca od toga ospu? :?
njoj stvarno rastu zubi i to je katastrofa- ovak nije bilo ni kad su prvi izbijali- ne spava cijele noci,. jako je nervozna,. sve trpa u usta,. a slini tak da joj mijenjam partiklu svakih 10-15 minuta
ona sad pije sirup i mazem ju ( dva dana), al mi se ne cini da se to ista poboljsava
kaj da radim- da odem nekom drugom doktoru (dermatologu? :? ) ili stvarno moze biti veza zubi-osip pa bu proslo kad izbiju?
-
po meni,onak laički,to nema nikakve veze sa zubima.
logično je kad puno slini da koža po licu bude osuta,a ne po tijelu.
dominik je pri tri tjedna imao osip isto po cijelom tijelu i pio je rinolan.
nakon 2-3 dana se povukao.
ista stvar mu se dogodila prije dvije godine i ja sam u panici otrčala dermatologu na šalatu-tek sam bila rodila i bilo me frka zbog bebe.
dr.je rekla da je to od znoja :? moš mislit usred zima) i da je njegova koža osjetljivija pa da to možemo očekivati i ubuduće.
naša dokica veli da je to alerg.reakcija na nešto.
osip je izgledao kao sitni prištići.
kak je kod rebecce?
-
a- isto su mali pristici- crveni- nema gnoja ni nista tako
meni isto izgleda ko onaj osip od alergije kaj se pojavi, al nemam pojma od cega bi mogao biti :?
inace- malo kao da se povuklo al jos uvijek ima dosta tih 'tockica'
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma