Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: kako obući bebu za noćno spavanje?

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno kako obući bebu za noćno spavanje?

ja svojoj bebi od 5 mjeseci oblačim bodić dugih rukava i na to piđamicu (jednodijelnu sa "stopalima"). strpam je u vreću (bez rukava) i to je to. ako se u noći probudim pokrijem je dekicom, no ujutro se probudi ledenih ruku! temeperatura noću ne padne ispod 19-20 stupnjeva... bojim se da joj nije hladno...

ajmo, cure da vas čujem...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

možda još da joj ispod još obučeš soknice? ja sam prošle zime mojoj dok je imala oko 4 mjeseca stavljala neke mekane bebi rukavice jer mi se činilo da nikako da joj se ugriju ruke

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hvala lola3 što si se javila...
    ako se beba probudi noću, duda palac i tako se natrag sama uspava, pa rukavice ne dolaze u obzir... a nožice su joj tople kad skinem piđamicu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi svojeg nismo debelo oblačili.
    Po največoj zimi (iste dobi, kao tvoja beba) je imao dugi body i dvodijelnu piđamicu, stopala bosa, a čarape nije imao.
    Spavao je s nama i bio pokriven laganim poplunom, mada više puta otkriven, nego pokriven.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi Š obućemo u bodi bez rukava i piđamicu preko (ili jednodjelnu sa stopalima ili običnu pa mu obućemo bječve). Najčešće se sam otkrije jer ne voli deku, i tako spava. Kad je među nama onda ga ne pokrivamo jer se oda probudi od vručine. Mislim da mu obućem vreću za spavanje da bi poludio!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kad je bebač bio manji oblačili smo body dugih rukava i piđamicu jednodijelnu, sa zatvorenim stopalima, par puta je bio u vreći tankoj ali se uznoji, ukinula sam i body dugih rukava, pa mu obučem ili bez ili kratkih rukava jer mu je vruće, još pogotovo kad se stisne uz mene.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Mi Š obućemo u bodi bez rukava i piđamicu preko (ili jednodjelnu sa stopalima ili običnu pa mu obućemo bječve). Najčešće se sam otkrije jer ne voli deku, i tako spava. Kad je među nama onda ga ne pokrivamo jer se oda probudi od vručine. Mislim da mu obućem vreću za spavanje da bi poludio!
    Tako isto i mi, uz razliku sto spava na stomku pa se ne otkriva. Ali kad ga iza ranozornog dojenja ubacim u nas krevet, uvijek se otkrije. Probali smo onu vrecu za spavanje, i nije ga odusevila (ne moze mlatarati nogicama). Mozda opet pokusamo zakoji tjedan.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Z. spava u tankoj pidžami bez stopala, i u vreći bez rukava. Kad ju prebacim k sebi u krevet, pazim da ju ne pokrivam. Sad kad još malo zahladi, stavit ću ju u vreću sa rukavima.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja mala od početka spava u piđamici sa stopalima, u vreći bez rukava i još ju pokrijem (do pola) s dekom. U sobi je oko 18-19, i cijelu noć je prozor otvoren na kip, sa spuštenim roletama. Ponekad se skroz otkrije, a ponekad se prekrije prek glave pa se zbudi i rasplače. Otkrijemo ju i spava dalje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj isto tak star spava u
    bodiju s dugim rukavima+ majca s kratkim rukavima ili body s kratkim rukavima+ majca s dugim rukavima
    dole ima hlačice + sokne
    prek toga svega ima jednu deku koja je obućena u šlifer i koju omotam oko njega kolko stignem, na glavi ima pretežno tanku kapicu ( radi čohanja, jer je alergičar ...)
    uredno zna žvakati prste,
    imamo otvoren prozor ili u našoj sobi, ili kod klinaca ili na kupaoni, i po noći zgasimo grijanje,

isto tak obućen spava i po danu.

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja svoje obučem u piđamicu (kad su bili tako mali jednodjelnu, danas običnu) i preko toga još onu Carter'sovu jednodjelnu od flisa. Ako se odkriju po noći da im ne bude zima, a i mogu hodati u njima za razliku od vreća za spavanje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čisto da pitam. Ne smetaju im odijelca sa stopalima?
    Mi smo ih brzo ukinuli za noćno spavanje i uveli najobičnije piđame, jer se po noći dosta okretao i dizao i spuštao nogice, pa su mu se znale "zacvikati" u takvoj piđamici sa stopalima.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ih brzo ukinuli za noćno spavanje i uveli najobičnije piđame, jer se po noći dosta okretao i dizao i spuštao nogice, pa su mu se znale "zacvikati" u takvoj piđamici sa stopalima.
    Da, i moj se redovito zaglavi u tome. Zato sada kupujem sve bez stopala, a ako obucemo ove sto vec imamo sa stopalima, jos mu preko obucem tanke čarape da ''drze'' nogicu u stopalu. malo smjesno izgleda, ali to je ipak samo za spavanje
    Posljednje uređivanje od S2000 : 26.11.2010. at 14:42

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

piđamica i to je to... sa stopalima ili bez, čarape redovito ionako skine ako mu ih stavim... i pokriven samo dekom...
    ne otkrije se dok spava jer je to neka malo veca deka (nije ona skroz mala bebi nego neka malo veca)
    u stanu je temp oko 18 stupnjeva
    i nikad mu nije bilo zima...

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam primjetila da joj smeta. Noću je "zakajlam" u rolice i nema mrdanja.
    Nije tak strašno kak zvuči jer može se okrenuti na leđa...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Dok je bila manja imala je bodi dugih rukava i piđamicu sa stopalima a sad (sa 12 mjeseci) spava u bodiju kratkih rukava i tankoj piđamici sa ili bez stopala (ne oblačim joj čarapice). Pokrivam je poplunom ali je više otkrivena nego pokrivena. Sinoć smo je prvi put stavili na spavanje u vreću bez rukava i prespavala cijelu noć!! (sve se pitam da nisam zaboravila neko buđenje). Bilo bi super da tako i nastavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •