-
Emily,
beba je ok, ne place uglavnom samo gladan. Djeluje kao da je zadovoljan. Smjeska se. Ponekad ima grceve, ali kad ga uzmen, ili mm, smiri se.
Primjetila sam da ima osip po vratu i prsima ovih dana, ali sam mislila da je od promjene bebi kreme, a patronazna mi je rekla da ne smijem narance, limun, kivi jer ce mu to izazvati osip. tih dana sam jela dosta mandarina i limun, i sumeci vitamin c,jer to nijesam znala a i imala sam temperaturu, ali sad vise ne jedem ni voce i vratili smo se na cistu pavlovicevu mast
Osip je sad samo malko po vratu.
Ono sto sam jos primjetila je da mi se cini da mu je stolica promijenila miris, ali malkice.
Je li sve u redu?
Strasno je sto sam ja na sve to reagirala, ali patronazna i babica su mi govorile da je to ok.
Glupo je sto cu te pitati, ali reci da li da idem kod ginekologa ili doktora opce prakse?ko se tu bolje razumije u ove stvari.
Imam problem jer je kod ginekologa jako velika guzva i moram ujutro ici po broj, a kod lekara opce prakse mi prave problem jer mi u zdr. knjizici pise stara adresa pa me nece primiti. Kod pedijatra kad odem, skoro da me i pitaju: zar opet vi? Mog privatnog ginekologa sam pokusala nazvati, ali ne mogu ga naci. Skroz sam obeshrabrena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma