-
Ipak sam uspijela pedijatricu pronaci telefonom. Dosta je hladno i nijesam se htjela cimati i setati ga po hladnoci.
Za njegovu temperaturu je rekla da, ako se meri iz guze onda umanjim za 0.2, te ispada da je sve ok sto se temperature tice. Lakse mi je, ali cu mu ipak mjeriti svaki dan za svaki slucaj.
Pitala sam za onu bakteriju i antibiotike koje da pijem. Pedijatrica tvrdi da ne trebam nista piti, te da su bakterije vjerojatno iz koze a ne mlijeka. Svasta! I sve ce proci. Eh, da nije bolno i tuzno, doista bi bilo smijesno... 
Kada sam u laboratoriju izdajala mlijeko niti sam se naslanjala na casicu, niti sam je ja imala u ruci. Nisam se htjela raspravljati, jednostavno cemo ici kod druge. Na kraju mi je stigla moja sestra, pricuvala maloga, a ja otisla u ljekarnu i nabavila lijek koji smijem piti.
Ne znam jesam li pogrijesila sto sam krenula sa antibioticima, ali svud po internetu citam simptome bakterijske upale, i to je tocno to sto ja imam. Mislim da radim ispravno.
Ovaj novi mastitis: nemam temperaturu, ali me je zahvatilo crvenilo na mjestu gdje je upala, boli, i mlijeko ne ide iz tog kanala. Valjda cu uspijeti da se po 4. put izborim.
Sa daktarinom nastavljam, ide na bolje, cini mi se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma