-
Igranje 2 sata dnevno-gdje
Malac će u 11. mjesecu napuniti 2 godine.
Odlučili smo da ove godine ne kreće u jaslice, ja sam bila dugo na bolovanju, pa ne bi željela vratiti se na posao i vjerujem vrlo brzo krenuti na bolovanje kako to obično ide kada dijete krene u jaslice.
No, on je jaaaako društven, samostalan, voli djecu i sada ja tražim da li postoji neki vrtić, privatni pretpostavljam ili igraonica koja bi primila dijete na cca 2 sata igranja.
Zna li tko?
E da i područje kvatrić, maksimir, centar.
Help
-
ja znam da će uskoro biti nešto takvo u travnom, a za centar nemam pojma
-
Pitaj u igraonicama, obično imaju tako nešto. Naša kvartovska za proslave rođendana preko dana ima organizirano čuvanje djece, mislim do 4 sata. Cijena je 20 kn po satu.
-
u knjižnici MEdveščak postoje igraonice za djecu do 3 godine 2 puta tjedno. Plaća se samo godišnja iskaznica za dijete 50 kn
-
Eci a gdje je ta vaša kvartovska igraonica?
-
eCIJECVA IGRAONICA JE U gAJNICAMA, I MI U šPANKO-POS IMAMO ISTO TAKVE 2 IGRAONICE.
-
Evo upravo sam dobila info, knjižnica u Šubićevoj, to je ona nova zgrada na placu Kvatrić, 2. kat iznad dm-a, imaju igraonicu za male od 1-3 godine, danas tj. ponedjeljkom od 16:30 do 17:30 i četvrtkom od 10-11.
-
da se prikrpam - a istocni dio grada?
-
borka puno ti hvala na informaciji...mislim da se idem uclaniti jer moja Iva (14 mj.) treba malo druzenja sa vrsnjacima 
http://www.kgz.hr/default.aspx?id=769
-
borka i ja zahvaljujem na info! Naša malena isto ne ide u jaslice i trudim se pronaći još što više aktivnosti gdje bi se mogla tijekom hladnih sivih dana, umjesto u parkiću, družiti s drugom djecom.
Mi smo upisani na Epo-igru, 1xtjedno, a znam da i Knjižnica Medveščak ima pon-sri-pet od 15-16 igraonicu za mlađe od 3 godine ali još nismo bili.
Calista, samo da ti mahnem, nema vas na ljetnim bebema...pusa Ivi
-
Evo, za sve koje ne znate gdje sa malcima od 1-3 godine... http://www.fitness-forma.com/... mi idemo, 2x tjedno= 250kn/mjesec
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma