Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Aspirin

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Aspirin protect ili vam Aspirin 100 je gastrorezistentna tableta-to znači da ako imate problema sa želucem-bilo kakvih problema,"zdravije" je njega piti jer ne oštećuje želučanu sluznicu.
    Po sastavu su Andol i Aspirin 100 isti-acetilsalicilna kiselina-šta god da se uzme,u biti ista stvar.
    Mislim da je Andol 100 puno veća tableta i lakše ju je prepoloviti od Aspirina 100.
    I naravno,Aspirin je dosta skuplji od Andola.

miška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Onda drage moje,bolje da uzimam andol 100 pošto ga mogu prepolovit a pošto bi ga trebala dugoročno koristiti,doza od 50 mg mi se čini O.K. U proljeće me čeka sljedeća stimulacija i vjerujem da će mi to pomoći oko bolje prokrvljenosti maternice odnosno endometrija koji uz estofem dođe do 10mm.Iza mene su 8 stimuliranih i 1 prirodni postupak i nadam se da ću tu zadnju stimulaciju na proljeće učiniti uspješnom ( zadnja koja ide preko hzzo )

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Aspirin protect ili vam Aspirin 100 je gastrorezistentna tableta-to znači da ako imate problema sa želucem-bilo kakvih problema,"zdravije" je njega piti jer ne oštećuje želučanu sluznicu.
    Po sastavu su Andol i Aspirin 100 isti-acetilsalicilna kiselina-šta god da se uzme,u biti ista stvar.
    Mislim da je Andol 100 puno veća tableta i lakše ju je prepoloviti od Aspirina 100.
    I naravno,Aspirin je dosta skuplji od Andola.
    ja sam u prvoj trudnoći iz istih razloga pila Andol/Aspirin i tada su preporučali baby Andol. Sada sam pila i Aspirin protect i Andol 100 i tu mislim sa i sa cijelim (bilo kojim) ne možeš puno pogriješiti. Ako te to muči pitaj sljedeći put dr Duića

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •