Sretno draga..od sveg srca ti želim da uspije...Koji ti je dan,kad je prvi uzv?
Sretno draga..od sveg srca ti želim da uspije...Koji ti je dan,kad je prvi uzv?
Posljednje uređivanje od Stena : 14.03.2013. at 12:50
Pije koja od vas poslije transfera čaj od vrkute,iskustva molim!!!!
Posljednje uređivanje od Stena : 14.03.2013. at 13:01
sretno stena i sada uživaj sa svojom mrvicom![]()
Stena ja Pijem stalno :D danas 3.DC u ponedjeljak sam gore jer mi je obično O 7.DC
Nešto sam bila pročitala da se vrkuta i utrići ne vole...
Kad smo kod utrića,koristim ga ujutro i popodne oralno,a navečer vaginalno i nikad neznam dali sam ga pravilno stavila jer imam kratke prstiće
Kako vi stavljate i kako znati da je pravilno stavljen???
hahhahaaaaaaa.... Stena neka ti pomogne TM..... ak ne izleti van - dobro je.... s utrićima mi je manji problem nego s onim želatinoznim natrii tetraboratis.... ono se katapultira van svako malo
marulju i vrkutu pijem kad nisam u postupku, kad krenem stanem, al sad ću piti sve dane![]()
Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 14.03.2013. at 22:50
Stena, jednostavno gurneš koliko ide unutra i onda odležiš neko vrijeme da se na miru apsorbira. Ako ti je problem stavljanje, možeš koristiti neki vaginalni aplikator.
Da već sam pomislila i na to,imam od canesten vaginaleta,probat ću svakako,thanks.
Ma tiskam noge,pa stavim jastuk ispod guze kao poslije transfera,ma svašta vam ja radim da budem sigurna da je u redu
U podne sam obavila s aplikatorom,jedino me mući jer nez ako sam ga dobro dezinficirala (malo alkoholom pa isprala vrućom vodom) Kako bi trebalo?
Ma daj se ne zamaraj s tim...dobro ruke operi, i utrpaj.....ioako će ti dio "izaći" van pa stavi mini uložak...
Baš me zanima jel "utrpala" i kakve je pripreme imala prije
Stena![]()
Hahahaha.."utrpala" ja...pripreme su ovaj put bile minimalistične. Ako se mrvica misli ugnijezditi,hoće...
Ma narano da će mrva "zaleći" i još 8,5 mj daviti u "buši"...samo ti trpaj dalje![]()
Ma ja ti uvijek imam neke "fix" ideje,kako bi bilo kad bi bilo..i tako to
Iz tvojih usta u Božje uši !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
I da sretno u 4. mjesecu,ako ovaj put j.s. pobjegne dobit će od mene po guzi![]()
Ma neće,nadam se da su sad vidjeli tvoju situaciju i da će se potruditi dati ti štopericu na vrijeme.Malo je problem u Vg što ne rade aspiraciju odmah u 8 ujutro,baš zbog onih koje su u prirodnom ciklusu gdje je svaka minuta bitna,a možda da si dobila štopericu u petak,možda bi bilo sve u redu,ali čemu sad kukati....molim da će ovaj biti BINGO. Dao Bog!!!! Zavrijedile smo već da nas se smiluje,i podari nam naše bebice!!!!
E koja od vas koristi ili je koristila Decortin 5mg poslije ET-a? Čemu uopče služe te tablete,osim što debljaju?![]()
pa eto, decortin se daje da bi se žene čim prije udebljale i tako povećale šanse da se mrvice prime.
Hm..pa ja se ne moram udebljati i onako imam viška kila.Prije postupka sam bila tvigica,a sad cice ko u Cece..![]()
Ohoho..jutro...danas sam si lijepo odspavala...suprug slaže ručak..mmmm..bit će fino.Po struci jei jako mljac kuha.I onda se nemoj udebljat
Poslužujemi kolače
Jučer sam si dala truda i nešto "zašuljala"
kissići šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba!!
Ja sutra idem na 1.fm..
Nadam se da ce bit ok..
Sve će biti ok,šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO!!!
Evo me.. Folokul 16,7 mm na 9 DC sutra jos jedna fm a i najvjerojatnije i stoperica..
Hvala na vibrama!!
Stena kakva je situacija kod tebe?
Ma lijepi ti je folikul...neka bude pepana j.s.
Kod mene,čekanje,čekanje i čekanje,jajnici me dosta bole i više nego kad sam bila u stimuliranom,pa se bojim da nije moja mrva zalutala.![]()
Jutros sam nakon FM kupila LH-testić, večeras štoperica i u četvrtak punkcija, ak folikul ne pobjegne![]()
Ma neće draga..samo hrabro...i ja sam strepila da folikul ne pobjegne,nemoj se jako naprezati,laganini samo do punkcije (mislim ono da sad ne radiš generalku u kući,tipa pranje prozora..itd.) Ja sam dobila takav savjet pa ga preusmjeravam tebi![]()
Sandra ista situacija kao i kod tebe..osim sta ja ne pisam trakice
da nam folikul bude postojan
cure,
ne izaziva tjelesna aktivnost spontanu ovulaciju. hoće li folikul idzržati do aspiracije ovisi o tome da li je pravovremeno dana štoperica, to nema veze sa fizičkim naprezanjem.
da bi folikuli izdržali do aspiracije potrebno je štopericu dati prije nego spontano nastupe hormonske promjene u tijelu koje dovode do ovulacije.
ako se je zakasnilo sa davanjem štoperice, organizam je sam pokrenuo ovulaciju i tada se ovulacija može spontano dogoditi prije aspiracije.
ležale, ne mrdale ili prale prozore, ili radile generalku u kući, ili šetale po savskom nasipu našem tijelu je svejedno. tjelesna neaktivnost neće spriječiti spontanu ovulaciju ako se spontana ovulacija ima dogoditi.
Posljednje uređivanje od Inesz : 19.03.2013. at 10:30
Ma meni je dr rekao da ga cuvam do cetvrtka..![]()
vatra86 sretno u čet.!!
Ma mene je jutros poslao dr.u ljekarnu da kupim i da pišnem pa mu ga donesem
Inače, kupila sam nakon FM na VV za 30 i nešto kn neki, mislim da su mi dali GraviGnost-jutros je bio pozitivan, dok lh-trakice koje imam doma(Alice) kupljene prek e-baya sad popodne nisu još uvijek pozitivne pa mislim da baš i nisu neke..... koliko para-toliko muzike![]()
vatra86 Ma čuvaj ti svojeg folikulića..sutra sretno na aspiraciji da prođe bezbolno i uspješno
Cure imam pitanje;bila sam u prirodnom ivf-u i aspiracija bila na lijevom jajniku naravno 1 folikul.E sad mi nije jasno zašto me još uvijek taj isti boli? Dok sam bila u stimuliranom,aspiracija i po 11 f. i boljelo samo do transfera
Pomozite...
Danas 7dpt
Posljednje uređivanje od Stena : 20.03.2013. at 16:45
Pozdrav cure ~~~~~~~~~~~~ za sve pomalo, vatra sretno sutra, da taj jedan bude vrijedan!!!
Stena ne reagiramo uvijek isto ni u stimulaciji ni inače u toku ciklusa. Ova bol u lijevom jajniku može biti posljedica punkcije a može biti i od prethodne stimulacije koja je bila samo mj. prije. Mene u toku 1 IVFa ništa nije boljele, ali mi je zato nakon klomifena svaki ciklus bio izrazito buran u predjelu jajnika. Sad nakon 2 IVFa je isto tako. Počnu jajnici šarafiti par dana prije O i to traje skoro do M. Ti se samo opusti i uživaj u svojoj mrvici!
Folikul prazan, slijedeci ciklus jovo na novo.. Ma mora bit slijedeci put!
Pozdrav cure ~~~~~~~~~~~~ za sve pomalo...
Vatra86tvoj prazan moj pobjegao
grlim vas i![]()
ajme cure sa tim prirodnjacima nikad čovjek ne zna na čemu je.
Uopće ne polažem neku nadu u njih.ali moj dr. veli da ne mogu ići u stimulaciju dok ne odradimo prirodnjake.
Dali je koja od vas išla na stimulaciju a kasnije na prirodni IVF?
mi idemo slijedeci ciklus opet na prirodni ivf, rekao je ako taj ne uspije (a hoce!) idemo na stimulirani.. a sta ti je dva puta prirodnjak?!
sandra i meni je rekao da mi godine ne idu na ruku ali da imam još vremena, a k tome imam već bebu.
vatra znam da 2 prirodnjaka brzo prođu ali stimulaciju moram čekati do 10 mj.a to mi je dugo jer godine idu
paty,
a koliko imaš godina?
(sorry, možda sam te to već pitala)
mislim, stalno pitam za godine jer mislim da sam ja jedna od najstarijih na mpo temama)
![]()
ne, draga. ja sam starija od tebe![]()