Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dea,hvala na odg.
    Vidjet ću s dr.kad budem išla na kontolu 25.što će on reći na sve to.Možda i skupim hrabrosti pa krenem u stimulirani,ali to će,zasad,malo pričekati dok se ne oporavim o laparo i histeroskopije.
    Cure,i vama želim puno sreće u postupcima

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

iberc, mimi 81- jel krećete u prirodnjak?
    ja završila sa duphastonima, sad se čeka M pa 1. UZV i vidjet ćemo...meni su prilično dugi ciklusi i još k tome anovulatorni tak da možemo sve očekivati...ali se ne damo...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure evo od mog savjeta ß u stimuliranom 0
    danas bila kontrola-konzulacije i dogovoren pokušaj iz pirodnog ciklusa

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo ja još čekam svoju m. Kasni mi već tjedan dana.

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo da javim svoje iskustvo 1. prirodnjaka - dogovoren 1.uzv 8-10-dc, 8.i dan mi naravno pao u subotu, u pon. 10.i dan rezultat sljedeći: folikul na desnom jajniku veličine 22mm, endometrij 1cm, O navečer...
    čekamo sljedeću m pa ćemo vidjeti...inače, zanimljivo je da ja imam cikluse totalno zbrčkane i duge i ovo s O 10.i dan ma skroz iznenadilo...u stimuliranom mi punkcija bila 11.i dan...mislila sam da je nemoguće tako rana O...
    dobra stvar što sam uopće imala O, jer imam policistične jajnika i to da mi je dr "ušparala" novce koje sam do sada bacila pokušavajući samostalno dokučiti kad će O, veli kod mene ne pale ni trakice ni niš, osim folikulometrije...
    eto...
    sretno svima i pišite kak je prošlo!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mimi ima kakvih novosti?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam bila na UZV 13dc i ima puno malih cistica malo da im tepam i na desnom jajniku "nešto" 9mm kako su moji ciklusi jako dugi sutra idem opet na UZV da vidimo jel cista ili možda nekim čudom folikul...
    toliko od mene

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo mene...folikul je puknuo prije punkcije, šteta.

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mimi, koliko ti je folikul bio kad su ti davali štopericu? U koliko si primila štopericu, a kada su ti ujutro napravili uzv da ustanove da je ovulacija već bila?
    Meni su isto fulali ovulaciju kad sam bila kod njih, dok su mi u IVF-u na vrijeme radili punkciju. Da li je to bila slučajnost ili ne, ne znam, ali imam dojam da su u Petrovoj bili malo nemarni s prirodnim ciklusom, tj rano štoperica u 21, a dr Kasum se to jutro kad je trebala biti punkcija pojavio na uzv tek u 8.30 i još bio jako neugodan - komentirao nešto tipa eto šta se dogada kad žene izvode s tim prirodnim ciklusima, treba se stimulirati pa se onda stanice ulove. Htjela sam mu razbiti nos nogom koja mu je taman bila negdje kraj nosa jer sam još bila na stolu.
    Drži se - pretpostavljam da si sad malo down. Želim ti puno sreće u sljedećem pokušaju!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, moj dr. u Petrovoj daje 2-3 dana prije punkcije Voltarene (već sam to pisala) koji, prema nekim studijama, zadržavaju rupturu folikula i čini mi se da pali. Ne znam kakvi su konačni rezultati ali češčće se dolazi do punkcije u prirodnjaku.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Taca hvala ti na savjetu. Sjećam se da si pisala o tome i zaboravila, sad si me podsjetila

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mimi81, žao mi je....ali eto probala si i ne treba ti biti žao

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo nas u prirodnjaku...možda ovaj put i dođemo do punkcije i et...ko zna...stanje je sljedeće: 11. dc-na l j folikul 10 mm, 13. dc- 12mm, sutra ponovo uzv...
    inače su mi ciklusi dugi pa ne znam jel ovaj rst mali ili?
    na koliko se dobije štoperica i kakav je postupak( da li ako dođe do punkcije zovete drugi dan da se vidi hoće li biti et) budući smo do sada bili samo u stimuliranim postupcima?
    sretno svima...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Štoperica ide na veličinu folikula 16 do 18mm, ako su ti ciklusi dugi nije neobično da su na 11dc folikuli ove veličine (kod mene je 11dc već punkcija ali to nije dobro).
    Procedura oko zvanja laba ovisi o klinici; ako se dobije js najčešće se drugi dan zove da se vidi jel se oplodila i kad će biti ET.
    Sretno!

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala,charlie!!
    sutra je dan D pa ćemo vidjeti...

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo da podijelim svoje dojmove- danas 15dc, na l jaj. 15-16 mm, sutra brevactide i u pon punkcija...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mala bu...sretno!

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala dea 84!
    možda budemo zajedno u stimuliranom- u planu smo u 02/2012, ako ovo ne upali...a s obzirom na posao i stres oko izostajanja s posla, mislim da ću ipak čekati taj stimulirani...
    btw, jel ima još netko da je trenutno u "prirodnom"?...javite se...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mala bu prvotno napisa Vidi poruku
    hvala dea 84!
    možda budemo zajedno u stimuliranom- u planu smo u 02/2012, ako ovo ne upali...a s obzirom na posao i stres oko izostajanja s posla, mislim da ću ipak čekati taj stimulirani...
    btw, jel ima još netko da je trenutno u "prirodnom"?...javite se...
    evo ja prijavljujem prirodnjak. čisto slučajno odlučili, nakon neuspješnog stimuliranog u kojem sam dobila 2 j.s. jedan embrij se prestao razvijati, drugi 4-stanični vraćen,pozitivan test je bio već na 11-ti d t,ali je jako brzo sve otišlo. mjesec dana pauze, konzultacije kod mog mpo doktora i odluka da pokušamo odmah sa prirodnjakom.
    do 15-tog dana nikakvih naznaka vodećeg folikula iako je inače punkcija bila puno ranije/kratki su mi ciklusi/. na kraju štoperica 15-ti dan navečer, 17-ti dan punkcija, 3-i dan vraćen jedan 6-stanični embrijić.
    što se tiče stresa, ja sam nakon stimuliranog dobila otkaz nakon 14 godina kod istog poslodavca, a jučer digla sve papire i postala sretno nezaposlena. rekla bih da stres i postupak u konačnici nemaju veze jedno s drugim.

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eto, prošla i punkcija...na žalost, "prekrasni folikul" bio prazan..ćorak...
    toliko od mene, što se tiče "prirodnjaka", sad čekamo lijekove pa opet u stimulirani...
    curke, sretno svima od srca!!!!

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Htjela bih s vama podijeliti svoje iskustvo s Voltarenom u svrhu odgadanja ovulacije u prirodnom ciklusu. Ja sam uvjerena da je meni pomogao. Naime, na dan stoperice mi je folikul bio 21mm i bila sam 99% sigurna da nece dogurati do punkcije, tim vise sto je prosli put stoperica dana kad je folikul bio 19mm i pukao je prije punkcije. Ovaj put sam odlucila probat Voltaren, a buduci da je folikul bio tako veliki popila sam ih 3 na dan stoperice, 4 dan nakon stoperice i 1 ujutro prije odlaska na punkciju.Vjerovatno sam malo pretjerala, ali mislila sam da mi 1 ili 2 voltarena vise nece nesto naskoditi, a sigurno bih zalila sto ih nisam popila da je folikul pukao prije punkcije. Pretpostavljam da je bitno napomenuti da mi Lh trakica nije bila pozitivna na dan primanja stoperice. Ne mogu tvrditi da je Voltaren 100% zasluzan za to sto smo uspjeli obaviti punkciju i dobiti stanicu, ali evo prenosim svoje iskustvo pa mozda nekome bude od koristi.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja prijavljujem prirodnjak. čisto slučajno odlučili, nakon neuspješnog stimuliranog u kojem sam dobila 2 j.s. jedan embrij se prestao razvijati, drugi 4-stanični vraćen,pozitivan test je bio već na 11-ti d t,ali je jako brzo sve otišlo. mjesec dana pauze, konzultacije kod mog mpo doktora i odluka da pokušamo odmah sa prirodnjakom.
    do 15-tog dana nikakvih naznaka vodećeg folikula iako je inače punkcija bila puno ranije/kratki su mi ciklusi/. na kraju štoperica 15-ti dan navečer, 17-ti dan punkcija, 3-i dan vraćen jedan 6-stanični embrijić.
    što se tiče stresa, ja sam nakon stimuliranog dobila otkaz nakon 14 godina kod istog poslodavca, a jučer digla sve papire i postala sretno nezaposlena. rekla bih da stres i postupak u konačnici nemaju veze jedno s drugim.
    eto da se malo javim curama koje razmišljaju o prirodnom ivf-u. sa 6+2 smo vidjeli embrijić i titraje srca, danas smo 8+1, imamo jake mučnine, a sve ostalno ne asocira na nikakve promjene
    željela sam vam reći da vrijedi pokušati, nikad se ne zna. nadam se da će i do kraja sve biti u najboljem redu .

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mala bu, neka ovaj bude dobitan nemoj da budemo zajedno u 02mj.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

mala bu sretno!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mala bu, ja sam trenutno u čistom prirodnjaku, 1 dan čekalica bete, kod mene je štoperica bila na 15 mm (zbog kratkih ciklusa), mjerenje ujutro. Sretno u ponedjeljak!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mala bu sretno i javi kako je prosla punkcija!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

DA se i ja pridruzim. Nova sam na ovom forumu ali vidim da nas ima puno koje smo se odlucile za IVF u prirodnom ciklusu. Citala sam vase postove pa me interesuje nekoliko stvari:
    Gdje kupujete LH trakice i koliko kostaju?
    Da li je za stopericu prekasno kad se pojavi ona cervikalna (providna-rastezljiva) sluz?
    I koliko milimetara treba da bude folikul i endometrij da bi se dala stoperica?
    Ja sam vec imala 3 neuspjesna IVF i spadam u one "low responders". Sa 5 gonala dnevno jedva dobijem 2 ili tri folikule a nekada i samo jednu.
    NAdam se da ce neko odgovoriti.
    Pozdrav svima
    Rimela

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rimela prvotno napisa Vidi poruku
    DA se i ja pridruzim. Nova sam na ovom forumu ali vidim da nas ima puno koje smo se odlucile za IVF u prirodnom ciklusu. Citala sam vase postove pa me interesuje nekoliko stvari:
    Gdje kupujete LH trakice i koliko kostaju?
    Da li je za stopericu prekasno kad se pojavi ona cervikalna (providna-rastezljiva) sluz?
    I koliko milimetara treba da bude folikul i endometrij da bi se dala stoperica?
    Ja sam vec imala 3 neuspjesna IVF i spadam u one "low responders". Sa 5 gonala dnevno jedva dobijem 2 ili tri folikule a nekada i samo jednu.
    NAdam se da ce neko odgovoriti.
    Pozdrav svima
    Rimela
    pokušala sam ti poslati privatnu poruku, ali ne prolazi ti jer nemaš još 10 postova koliko treba da možeš slati i primati privatne poruke.....
    za lh trakice ti napišem na private kad budeš mogla primati.
    ostalo sam sve prepustila svom mpo doktoru i mogu ti reći da sam bila u dva prirodnjaka i u svakom je situacija bila bitno različita, tako da mislim da pravila nema. inače u ovom dobitnom ciklusu, mi je ovulacija neviđeno kasnila, pa smo skoro odustali od postupka, uopće se nije folikul izdvajao... tako da mislim da je u prirodnjaku malo teže govoriti o nekim pravilima. prvi put mi je sve bilo idealno, a nažalost folikul prazan, toliko sam bila razočarana da sam rekla sama sebi nikad više, a na kraju sam nakon stimuliranog dobila nevjerojatan poriv da pokušam ponovo i imala sam veliku sreću.
    danas smo 11+0

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala puno puno na odgovoru. Nadam se da cu uskoro imati 10 postova pa da mogu primiti pp. Nije mi bas hitno za LH trakice jer upravo mi se zavrsava ovulacija tako nista do iduceg ciklusa koji ce ko zna kada jer nemam redovne nego svakih oko 45 dana. Kasno sam pocela da pratim ovulaciju i slucajno sam bila na UZ kad je bilo 16x14 mm ali nije vise rasla. Endometrij bio super ali eto. Idemo dalje ima novi ciklus. Poz

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, imam pitanje

krećem za 7 dana na prvu folikulometriju i zanima me koji DC ste imale punkciju?
    znam da je u prirodnjaku drugačije nego u stimuliranom, išla sam samo jedamputa u prirodnjek (bez ikakve stimulacije)
    samo što mi je JS bila slaba, tj. nije se dobro razvila i ništa od punkcije i postupka
    nadam se da možda ovaj puta bude dobitni, nada, samo nada mi ostaje..

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Palcice ja u prirodnom uvijek 10. ili 11.dc imam punkciju, na fm odem 7.dc. Evo upravo sada krećem s prirodnim. U petak bih trebala na prvu fm. Od 4 prirodna 3 puta sam imala stanice. U stimuliranom mi je isto punkcija bila 10.dc, jedino na klomifenu tek 15.dc.

Želim ti lijepu kvalitetnu prirodnu js i da BAŠ ovaj bude dobitni!

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Palčice, u svim postupcima mi je punkcija bila 14.dc (osim u jednom kad je bila 16.dc, ali se ispostavilo da je to bilo prekasno), štoviše nikad se moj prirodni ciklus nije poremetio koji je inače uvijek ok. Tako da je to sve individualno. Kažu da, npr. klomifen dosta stanjuje endometrij, a meni ni on nije imao utjecaja. Dakle, vrlo individualno i mislim da tu nema nekih generalnih zaključaka.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam se potrudila i išla tražiti stare nalaze, ciklusi su mi bili od 24-28 dana u zadnje dvije godine.

prvi prirodnjak ovo ljeto, štoperica 11 dan, punkcija 13-ti dan - folikul prazan.

dobitni prirodnjak, 15-ti dan štoperica, 17-ti dan punkcija, 3 dan transfer 6-staničnog embrija. napominjem da mi je ovo bio potupno neobičan ciklus i da se folikul nije nikako izdvajao, pa smo htjeli odustati. na kraju je doktor i na dan štoperice rekao da mu se čini da je prerano, ali da se boji da bi dan kasnije bilo prekasno.....kako sam već bila luda od fm-ija dala sam mu zeleno svjetlo da bolje pokušamo ranije, nego prekasno. večer prije punkcije sam uzela čepić voltarena, kao i jutro prije....

danas smo 11+1

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno voltaren

Vidim da su mnoge probale voltaren nakon stoperice. Definitivno cu i ja probati u slijedecem ciklusu. Nadam se da to nema nikakav stetni uticaj.

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cure hvala vam svima za ove info o voltarenima, ja to do sada nisam uopće znala. a vrlo je korisna informacija

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure evo da vam se i ja javim,krenula sam na svoj prvi prirodnjak jučer i danas bila na folikumetriji,sutra je treća i nadamo se punkciji u utorak..
    ne očekujem previše ali znate da je nada uvijek tu..

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink, misliš da je to što ti je ovaj dobitni ciklus sve kasnilo bilo razlog plusu? Ja sam npr. prošli ciklus ovulaciju imala već 11 dc, ciklus trajao 25 dana, moguće je da se jajna stanica u tako kratkom vremenu ne stigne razviti, jel da? Nadam se da ću u ovom prirodnom IVF ciklusu kasnije ovulirati.
    Kiki, kako je reagirao doktor kad si rekla da si bila već na postupcima? Ja sam mislila kombinirati ZG sa Rijekom, ali doktor nije bio baš sretan s tom opcijom, zapravo, nije uopće bio za to. Zato samo za sada u Ri, ali već smo bili na konzultacijama i u Zg, pa ćemo vidjeti kako se bude ponio ovaj postupak. Želim ti sreću u utorak!! I ja sam tada u Ri na prvoj folikulometriji.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Thinkpink, misliš da je to što ti je ovaj dobitni ciklus sve kasnilo bilo razlog plusu? Ja sam npr. prošli ciklus ovulaciju imala već 11 dc, ciklus trajao 25 dana, moguće je da se jajna stanica u tako kratkom vremenu ne stigne razviti, jel da? Nadam se da ću u ovom prirodnom IVF ciklusu kasnije ovulirati.
    Kiki, kako je reagirao doktor kad si rekla da si bila već na postupcima? Ja sam mislila kombinirati ZG sa Rijekom, ali doktor nije bio baš sretan s tom opcijom, zapravo, nije uopće bio za to. Zato samo za sada u Ri, ali već smo bili na konzultacijama i u Zg, pa ćemo vidjeti kako se bude ponio ovaj postupak. Želim ti sreću u utorak!! I ja sam tada u Ri na prvoj folikulometriji.
    ne znam ni sama što da ti kažem, ni što da mislim o svemu tome. naime, ja sam prije spontanog i kiretaže imala cikluse od 28-30 dana, nakon kiretaže su se drastično skratili na 24-26 dana, jedva koji do 28 dogurao. prva trudnoća je bila sa ovulacijom na 17-ti dan, to znam jer sam pratila.
    jedini ciklus koji se odužio je bio onaj u stimuliranom ivf-u, nakon toga jedan kratak ciklus u kojem nisam bila u postupku i nakon toga ovaj dobitni postupak. moguće da su me i hormoni dodatno pripremili za kvalitetniju ovulaciju....ili sam jednostavno samo imala sreće da se sve dobro poklopilo.

doktor je bio vrlo skeptičan za ovaj postupak, izgledalo je da ovulacije neće niti biti....na kraju sam čisto sportski dolazila na folikulometriju, zadnjih dana svaki dan da vidimo što ćemo uopće.

znam da ti nisam ništa pomogla, ali ivf je stvarno korak dalje od aih-a pa se nadam da ćete nakon svega ovoga ipak biti malo pametniji, ustvari da će ti to biti i dobitni i zadnji dolazak na humanu u RI. kad je punkcija?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

njoka,dr. je sam predožio prirodnjake 2-3 mjeseca pa da vidimo kako će to ispast-ja sam mislila odmah ići u na stimuirani jer sam do sad samo tako išla na postupke,tako da sam se složila s njim,evo danas navečer je štoperica i u utorak punkcija. pa da vidimo...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thinkpink, ne znam kad je punkcija, sve nešto kalkuliram kad bi mogla bit, ali vidjet ćemo šta kaže doktor u utorak. Meni je isto doktor rekao da bi probali nekoliko ciklusa bez stimulacije, a ja tako nestrpljiva...Ali mislim da smo sve takve...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
    Thinkpink, ne znam kad je punkcija, sve nešto kalkuliram kad bi mogla bit, ali vidjet ćemo šta kaže doktor u utorak. Meni je isto doktor rekao da bi probali nekoliko ciklusa bez stimulacije, a ja tako nestrpljiva...Ali mislim da smo sve takve...
    njoka ajde javi vijesti.....čekam

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure evo da se i tu javim,bila punkcija,jedan folikulić jedna js,sad čekam petak i nadam se....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cure evo da se i tu javim,bila punkcija,jedan folikulić jedna js,sad čekam petak i nadam se....
    I mi se nadamo s tobom.
    Draga želim ti puno sreće i neka se oplodi.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Posto sam vec prosla nekoliko stimulacija sa puno puno inekcija srela sam mnogo zena koje su imale samo jedan folikul i to onako srednji, cetverostanicni i upalilo. Jedna je zena cak nakon transfera 1 stanice sjela na vlak i otisla u (ja mislim) Crnu Goru i BINGO. Nikada se ne zna. Mislim da to ovisi samo od toga koliko je organizam spreman u tom momentu da primi taj embrioncic.
    Zato osmjeh na lice i sretno.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kiki, sretno!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sad sam došla sa folikulometrije i sva sam tužna i na rubu suza, jer sam se ponadala da će ovaj prirodnjak lijepo teći.
    U ponedjeljak je folikul bio 12/13mm i nakon 2 dana-danas folikul nije narastao
    moji ciklusi su 30-32 dana u prosjeku
    sad me zanima da li je netko imao slučaj da folikuli tako sporo rastu i da li se uopće mogu nečemu nadati?!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam došla sa folikulometrije i sva sam tužna i na rubu suza, jer sam se ponadala da će ovaj prirodnjak lijepo teći.
    U ponedjeljak je folikul bio 12/13mm i nakon 2 dana-danas folikul nije narastao
    moji ciklusi su 30-32 dana u prosjeku
    sad me zanima da li je netko imao slučaj da folikuli tako sporo rastu i da li se uopće mogu nečemu nadati?!
    moj folikul do 15-tog dana ciklusa nije sličio na ništa....inače sam imala ovulacije od 11-14-tog dana ciklusa.....skoro smo odustali....na kraju 15-ti dan štoperica, iako je dr bio skeptičan da je prerano....17-ti dan punkcija.....19-ti dan transfer 6-staničnog embrijića
    danas smo 12+2

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

thinkpink baš si me utješila, znači ima još nade, jer se samo mogu nadati da
    u petak folikula naraste
    vidim tebi se jako posrećilo i sada maziš svoju bušicu

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink baš si me utješila, znači ima još nade, jer se samo mogu nadati da
    u petak folikula naraste
    vidim tebi se jako posrećilo i sada maziš svoju bušicu
    a gle mene su svi uvjeravali da su prirodnjaci čista glupost i gubljenje vremena, srećom imala sam stav da ću pokušavati između stimuliranih koji su za mene stvarno katastrofa.
    sada sam ovdje da potaknem cure da pokušaju ako imaju i vremena i živaca, jer i jedno i drugo treba za prirodnjak.....
    sreća prati hrabre!
    javi se kako je

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo ja danas bila na drugoj folikulom. Doktor najprije izmjerio folikul 18x13 mm, kasnije 17x15 mm, nije mi baš bio siguran. Sutra opet moram ić, rekao je štoperica sutra ili preksutra. Mislim da bi preksutra bilo prekasno...Valjda zna što radi

Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •