lottos![]()
![]()
lottos![]()
![]()
mi smo uspjeli uloviti stanicu ali jutros mi biolog kaže kako je poluzrela i još se nije oplodila ali kao pustiti će ih do sutra..
ne očekujem ništa, ali za promjenu smo bar ulovili stanicu.
lottos i meni je žao..![]()
lottos
tonka10
Cure ja sutra prvi uzv,pa ćemo vidjeti ima li folikula,uopće......(pošto sam u PP odmah iza stimuliranog)
Stena![]()
cure, kad ste na prirodnjaku,ste uvijek imale transfer 3dan ili se čekali do 5.dana?
mravak,stena sretno!!
Posljednje uređivanje od kiki30 : 06.03.2013. at 08:30
prijavljujem još jedan neuspjeh..
ništa od transfera, kažu nema diobe stanica vjerojatno nije ni došlo do oplodnje.
glavu gore i ajmo dalje..
koliko znam uvijek ide treći dan ....samo kada imaju više jajnih stanica vračaju 5. dan...a to u prirodnjacima nije slučaj....
tonka10![]()
Tonka zao mi je
tonka![]()
Cure moje drage,citiram prof Šimunića;"imamo jedan prekrasan folikul 14" Sad se samo nadam da ima js,a to ćemo znati u petak kada vadim krv.Ne nadam se previše pošto suprug ima jako loš sperm. (potpis) ali ono šta bude,dao Bog da bude!!!!!!!!!
Bože dali smo ti 5 anđela....6-tog molim Te pokloni nama.......![]()
stena sretno držim ti fige,pa neka taj prekrasan folikul urodi lijepim plodom i još lijepšom bebom...
Cure, meni danas 8 dc, 13 mm i kaže doc super....u petak sam opet gore s tim da je rekao da možda ide i štoperica...nije li to rano?
Stena
Tonka...žao mi je...glavu gore...
Stena držim ručnonožneda ovaj put bude dobitni.
Hvala draga....molimo Boga da ovaj put bude nešto...nadamo se,a što nam drugo preostaje..Kako je kod tebe,bili gore?????
zelimo_bebu pa malo se čini rano,meni je 7dc folikul bio 14 mm i dok. nije još spominjao štopericu,neznam.
Tonka baš mi je žao zbog tebe...to bi se moglo i nama desiti zbog lošeg spermiograma....
Ostalim curama za što god treba šaljem vibrice..........držite se...
[QUOTE=Stena;2361077]Hvala draga....molimo Boga da ovaj put bude nešto...nadamo se,a što nam drugo preostaje..Kako je kod tebe,bili gore?????
Mi ti imamo fet ovaj ciklus.
Sretno svim curama.
Stena drži se.
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 07.03.2013. at 21:46
cure pročitajte si cijelu staru temu obavezno, ima puno korisnih informacija. link je netko stavio na prvoj stranici.
inače, ja imam bebolinića iz prirodnjaka u Rijeci. dobila samo štopericu, ciklus nije obećavao puno, folikul se nije izdvajao, na kraju ovulacija neobično zakasnila, embrij bio šestostanični. i to moje čudo nad čudima za koji dan ima 8 mjeseci.
samo ne odustajte i budite hrabre!!!!!!!
Drage moje transfera nema..... jučer je moja dvodnevna mrva bila 8stanična, a danas 3. dan se prestala razvijati.... šmrc....
mravak žao mi je, mogu misliti kako teško padne kad dobiješ nadu nakon uspješne oplodnje i diobe. drži se.
hvala vam cure na podršci, super ste!
I zanima me, ako je postupak bez transfera, ili fol. "pobjegne - da li se to računa kao posupak ili ne? Vjerujem da ste negdje to i napisale, ali nisam tražila (iskreno)...![]()
Stena...dnevno folikul raste cca 2 mm (ako se ne varam), 10dc ako bude 17 mm, a meni je ciklus po novom 24-26 dana, tko zna? :/ ..s tim da je punkcija nakon štoperice 36 h jel..onda bi ispalo da bi na punkciju trebala u sub navečer (ako ju dobijem u petak ujutro)- ne bi baš rekla da će me tako naštimat![]()
Danas 17 mm; sutra u 22 h stoperica, pon. Punkcija u 8 ujutro
![]()
zelimo_bebu Super držim fige da sve dobro prođe i bude lijepa jajna stanica i još ljepši embrij za transfer. Koliko ti je endometrij?
Kod mene 18 mm,danas štoperica,u nedjelju u 8:00h punkcija. Srce mi u gačama,samo da bude zrela jajna stanica.
Vadili mi i estradio,neznam koja je cifra ali dok. rekao da je u redu.
Da to i mene zanima dali se plača cijeli postupak ako ne dođe do transfera,zna ko točno????
Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 16:24
Stena...i tebi sretno sa BINGO stanicom..što se tiče postupka u kojem ne dođe do punkcije ili ET, mislim da sam na webu Beta+ vidjela da naplate dio, no nisam sigurna - baci pogled na njihov cjenik na webu...
Biti ću iskrena, danas nisam bila ni malo zadovoljna sa pregledom jer je bila gužva, mi ko na traci, još sa DR i specijalizantica (čini mi se) - i sve nabrzak!!! Samo promrmljao 17 nešto (pretpostavila mm), za endometrij ništa, kao štoperica sutra navečer i ponkcija u pon ujutro i aj baj! Nisam se ni snašla jezikom (a to rijetkost), već sam bila vani..a na papir nisam pogledala dok sam išla k sestrama jer sam htjela što prije se maknuti da cure idu dalje....I ne znam koji je DR bio, možda dr T ako je stariji i sijed....
![]()
Hvala....cure zakon ste..da nemam Vas..neznam vjerojatno bi mi glava bila ko balon...
E vidiš to me jako smeta u Vg. uvijek sam se morala žuriti svlačiti,oblačiti....ko na traci u tvornicimislim smiješno,ali i žalosno.A nisu baš ni na riječima,ja jednom poslije uzv-a pitala kao;"i šta kaže (uzv)?" A on mi odg.;"uzv ne priča" ma hajde, stvarno!!!!!!!!! Da nisam dobila onaj papir ne bi ni znala kaj se događa s mojim folikulima.
Ja ne želim uopće piškit LH trakice da se nerviram ("Što ne znaš te ne boli!")
Drage moje svima Vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
SRETAN VAM DAN ŽENA!!!!!!
Sandra1971
anabanana
maca papucarica
Mali Mimi
vatra86
tonka10
žužy
ljubilica
mravak
Argente
butterfly101
Lotta81
marincezg
vatra86
Konfuzija
LOTTOS
zelimo_bebu
Zima77
kiki30
thinkpink
"Naš put nije meka trava već planinska staza popločena stubama. Iako vodi uzbrdo, ide naprijed prema Suncu."
Stena, Bubekica i ekipa....sretan vam svima DŽ!!!!
Bubekica...da, to mi je prvi testić...hvala ti na njima...kad uopće da ponovim, ujutro??
Svim curama sretan dan žena.
Stena i na VV je isto ko na traci, prije sam skočila sa stola i izašla van, nego kaj sam se uspentrala na stol![]()
Ma to je strašno,mislim da svaka pacijentica ima pravo na 10 minuta.
Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 21:34
cure, inzistirajte na razgovoru. sjedite u ordinaciji i ne izlazite van dok ne dobijete odgovore.
Stena, da onaj sijedi je dr T. I moj dojam je da je čovjek malo introvertiran. Trebali bi se više posvetiti pacijentima.
Znate kaj cure znam da će ovo zvučat malo bed,ali moje mišljenje je da smo u državnim bolnicama "samo broj",njima je to svakodnevni posao i rutina,a dok u privatnim klinikama...milina,jest da plačaš ogromnu svotu,ali pažnja koja se posvećuje svakoj pacijentici zasebno je nešto neopisivo,ja u se u privatnoj klinici osjećam ko predsjednica Hrva opet i da glume,barem se mi koje prolazimo kroz tu bol,stres,jad ne osjećamo kao kokoške...(barem ja)
Inesz,a šta ćeš sjedit u ordinaciji kad ti kaže;"dalje"....ili ode van,a ti se žurno oblači,pa neznaš u toj brzini kako gaće obuć,ili ih jednostavno ne obućeš jer ne stigneš..![]()
E skoro je meni ovako bilo jučer...uvijek gledam da se jednostavnije obučem da mi lakše to opet brrrzo navući...gaće još nisam zaboravila navući ali ko zna slijedeći put...
Amazonka...ja sam pitala jeli dr T sijed i stariji...pa hvala na odgovoru...bila je s njim i specijalizantica valjda...
Stena..moj prvi postupak je bio u Viliju kod dr R i to mi je iskustvo ostalo u odličnom sjećanju, bez obzira što nije uspjelo...kao prvo punkcija i anesteziolog sa VG, predrag čovječuljak, smijeh na početku punkcije, onda blackout, onda opet smijeh na buđenju jer sam trabunjala o nekom kelju i govorila dr R da ga volim i tako...bez stresa i boli ustala otišla sa mužem na kavu..cijela ekipa bila za 5...ali to je to - plati pa uživaj! I opet bi, da mogu....
Bubekica...nisam odustala....sad ću za koju minutu opet, pijem vode ko luda, pa se javim...Nije mi to dr rekao nego sam htjela sama vidjeti jer inače osjetim O uvijek...večeras u 22 h idem malo posjetiti staro mjesto - traumu PŽ bolnice, da mi sestra spraši štopericu i sutra popodne krećemo za ZG, da ne moramo putovati od 5 ujutro u pon....
iako ovo nema veze s potpomognutom u prirodnom ciklusu, moram napisati - ni u jednom jedinom trenutku se kao pacijent dr. a. nisam osjetila kao broj. za bilokoji problem bih ga nazvala, znao je tko sam, koja je dijagnoza i odmah mi dao savjet. slazem se da su folikulometrije kao na traci, ali to je posljedica prevelikog broja pacijenata. ja se zato uvijek pripremim, pitam sto me zanima, na brzaka, dok skidam hlace i uvijek dobim jasan odgovor. ili zapisem pitanja na papir.
zelimo_bebu jesi odustala od LH?
Na Lh trakici obje crte iste boje...večeras štoperica u 22 h ...da neće biti kasno?
zelimo_bebu i ako bude kasno, mislim da ne mozes tu bas puno...