Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, hvala vam svima na odgovorima, divne ste!

ksena28 - hvala na dobrodoslici, i ja si zelim isto - da sto prije zgibam odavde na trudnicki
    ono sto sam mislila pod "posljedicama" za dijete - velika mogucnost viseplodne trudnoce, samim time rizik za prijevremeni porod i moguce probleme kod djece radi prijevremenog poroda tog se najvise bojim(o)

andream - puno pozdrava tebi i curici, poznajem jos parova koji su isli na potpomognutu (stimuliranu) i sva djecica su dobro hvala bogu, al eto ne mogu razuvjeriti mm-a;
    moj amh je 10,5 pmol po litri.. dakle - lose...

pirica - hvala za info o temi "prava od hzzo-a", procitala, sad mi je puno jasnije

charlie - smije li se znati gdje si isla na prirodnjake?

AuroraBlu - upravo to me i najvise muci, izostanci s posla... kako objasniti sefu da me nece biti tjedan dana skoro svaki dan pola radnog vremena, mozda i cijeli dan, ovisi na kakvu guzvu naletim; ako kazem zasto me nema - automatski sam kandidat za otkaz - jer sto ce im netko ko ionako planira ostati doma preko godinu dana pod uvjetom da dodje do trudnoce..

mimi81 - kakvu stimulaciju si primala?

Marnie - kako to da si isla toliko puta na prirodnjak prije stimuliranog? svaki put si dosla do mjerenja bete?
    Posljednje uređivanje od Moe : 18.03.2011. at 18:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •