Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

taca, ja bih se kladila da bi Charlie znala da sve cure uzimaju
    Posljednje uređivanje od Jelena : 15.04.2011. at 22:52

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

taca70 žao mi je da ste propustili js. Ako ti može pomoći za ubuduće, kad je LH trakica već pozitivna u pravilu je prekasno taj dan za štopericu (meni se to i potvrdilo svaki put). U tom slučaju može se probat punkcija idući dan bez štoperice ali nisu svi dr-i za to.
    Isto tako ulogu ne igra samo veličina folikula nego i zrelost endometrija, npr. meni kod folikula 16-17mm uz endometrij 8mm bude taj dan kasno za štopericu a kod iste veličine folikula ali s tanjim endometrijem bude taman.
    I da, za Voltaren nikad čula ali ako to može pomoći bilo bi sjajno, prirodnjaci su stvarno lutrija s hvatanjem js. Meni je dr. jedino rekao da malo može pomoći ako si štopericu dam kasnije od uobičajenog, pa da do punkcije prođe manje vremena.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    taca70Ako ti može pomoći za ubuduće, kad je LH trakica već pozitivna u pravilu je prekasno taj dan za štopericu (meni se to i potvrdilo svaki put). U tom slučaju može se probat punkcija idući dan bez štoperice ali nisu svi dr-i za to.
    Isto tako ulogu ne igra samo veličina folikula nego i zrelost endometrija, npr. meni kod folikula 16-17mm uz endometrij 8mm bude taj dan kasno za štopericu a kod iste veličine folikula ali s tanjim endometrijem bude taman.
    Moj 1. prirodnjak je zavrsio isto kao ovaj, LH trakica + ujutro, tu vecer stoperica ali ovulacija bila iduci dan tako da mi je poznato da je s LH koji je vec u porastu tesko docekati punkciju.Dan prije stoperice endo je bio 6,5mm a fol 18mm, E2 280pg/ml i to 8.dc pa pretpostavljam da se dr. zbog tanjeg endometrija odlucio sacekati jos jedan dan. Tada sam mislila da nikada vise necu ici u prirodnjake jer mi je to oduzelo vise zivaca nego svi stimulirani skupa, osjetim da odlazi a potpuno sam bespomocna. Kako god, drago mi je da taj Voltaren nije nesto sto se podrazumijeva u prirodnjaku jer bih stvarno bila ovca da nisam mislila na to bez obzira sto mi je sestra zaboravila reci iako i na nju sizim.
    Cemu uopce sluzi stoperica u prirodnjaku?
    Posljednje uređivanje od taca70 : 16.04.2011. at 14:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •