Ojla!

Evo pročitala sam ove 3 strane...
Idemo u prvi prirodnjak.
Meni je malčice višlji FSH, AMH nisam vadila, jer moji ginići smatraju da nema potrebe , trenutno mi se ne bacaju pare bez veze, budu me već poslali na jesen vadit.

No, do sad sam bila samo na Klomićima, na koje nikako nisam reagirala.
1 folikul uz extremno loš endometrij. Kako nije rađena punkcija, ne zna se da li je bio prazan ili ne.

Sad pauziramo jedan ciklus, pošto mi je sad u ovom zadnjem potpuno prirodnom aih-u ustanovljeno da se folikul ne razvija u opće (ciklus nakon klomifenskog ciklusa), pa valjda kad se sve malo smiri, budemo probali i tu punkciju.

Naravno sve ovo sam dodatno pratila sa LH trakicama.
Definitivno bi bilo da nakon što dobijem štopericu, u par sati LH već skače. Tako da je vrlo upitno pratit tu zbunjujuću O nakon štoperice i po tome eventualno inzistirat na ranijoj punkciji.
Kad kome kako u prirodnjaku pucaju folikuli, to je fakat lutrija.
Kako idem u državnu kliniku, a punkcije se rade samo u jutro, tu nema puno lufta. Kad se dođe na red, dođe se.

Tako da onaj postotak uspješnosti od 7% mi se čak čini izuzetno visok .
Ajd budemo vidjeli. Za sad brijem da mi barem ufate tu jednu JS pa "budemo videli" kako dalje.

PS, zadnju skoro godinu što pratim O sa LH trakicama, 1-2 puta su bile skoro pa pozitivne, jedan ciklus negativna trakica uz utvrđenu O preko UZV.
Sad ovaj zadnji mi je trakica pozitivna puno prije nego je folikulić uopće narastao.
Dva extremna slučaja.