Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure,
    danas sam u stvari bila na konzultacijama za sljedecu stimulaciju, ali sam radila i UZ....13dc, dva folikla ...spontano sam izustila pitanje sto doc misli o ICSI u prirodnom ciklusu, obzirom da se radi o dva folikla..obzirom na moju situaciju je pozdravio prijedlog kao veoma pametan..
    endometrij je dobro zadebljan, 12mm, sluzi ima...veceras su mi vadili spolne hormone, nalaz zu dobiti sutra. pa ako se zaista bude radilo o dva folikla, onda bi se upustili u ovo..
    sto mislite?
    btw..u ful stimulaciji u dugom protokolu sam dva puta dobila 4 folikla, tako da mi se ova dva i ne cine tako lose...nekako mi je steta da ih pustim da propadnu..sto mislite?
    Posljednje uređivanje od spodoba : 03.08.2011. at 22:47

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spodoba, go for it!
    moja prva curka je iz ICSI prirodnjaka - samo jedan folikul i jedna savršena stanica a sada savršena skoro 3-godišnjakina

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    spodoba, go for it!
    moja prva curka je iz ICSI prirodnjaka - samo jedan folikul i jedna savršena stanica a sada savršena skoro 3-godišnjakina
    hvala ginger, drago mi je da ti je uspjelo
    mene je ponukao to sto su dva..i sto su mi hormoni u nestimuliranom bolji nego u stmuliranom..to valjda mora da nesto znaci..da budem iskrena, imam dobar feeling, nadam se da necu pasti razbijene glave
    jos prije par dana sam mislila da su dva folikla, a cure su me zezale...ali zaista me tako sarafi vec par dana..danas je 13dc i jedan folikel je 13mm, a drugi 15mm..ovisno o E2 vrijednostima, stoperica je planirana za sutra navecer..endometrij je 12mm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •