Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mala bu prvotno napisa Vidi poruku
    hvala dea 84!
    možda budemo zajedno u stimuliranom- u planu smo u 02/2012, ako ovo ne upali...a s obzirom na posao i stres oko izostajanja s posla, mislim da ću ipak čekati taj stimulirani...
    btw, jel ima još netko da je trenutno u "prirodnom"?...javite se...
    evo ja prijavljujem prirodnjak. čisto slučajno odlučili, nakon neuspješnog stimuliranog u kojem sam dobila 2 j.s. jedan embrij se prestao razvijati, drugi 4-stanični vraćen,pozitivan test je bio već na 11-ti d t,ali je jako brzo sve otišlo. mjesec dana pauze, konzultacije kod mog mpo doktora i odluka da pokušamo odmah sa prirodnjakom.
    do 15-tog dana nikakvih naznaka vodećeg folikula iako je inače punkcija bila puno ranije/kratki su mi ciklusi/. na kraju štoperica 15-ti dan navečer, 17-ti dan punkcija, 3-i dan vraćen jedan 6-stanični embrijić.
    što se tiče stresa, ja sam nakon stimuliranog dobila otkaz nakon 14 godina kod istog poslodavca, a jučer digla sve papire i postala sretno nezaposlena. rekla bih da stres i postupak u konačnici nemaju veze jedno s drugim.

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eto, prošla i punkcija...na žalost, "prekrasni folikul" bio prazan..ćorak...
    toliko od mene, što se tiče "prirodnjaka", sad čekamo lijekove pa opet u stimulirani...
    curke, sretno svima od srca!!!!

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Htjela bih s vama podijeliti svoje iskustvo s Voltarenom u svrhu odgadanja ovulacije u prirodnom ciklusu. Ja sam uvjerena da je meni pomogao. Naime, na dan stoperice mi je folikul bio 21mm i bila sam 99% sigurna da nece dogurati do punkcije, tim vise sto je prosli put stoperica dana kad je folikul bio 19mm i pukao je prije punkcije. Ovaj put sam odlucila probat Voltaren, a buduci da je folikul bio tako veliki popila sam ih 3 na dan stoperice, 4 dan nakon stoperice i 1 ujutro prije odlaska na punkciju.Vjerovatno sam malo pretjerala, ali mislila sam da mi 1 ili 2 voltarena vise nece nesto naskoditi, a sigurno bih zalila sto ih nisam popila da je folikul pukao prije punkcije. Pretpostavljam da je bitno napomenuti da mi Lh trakica nije bila pozitivna na dan primanja stoperice. Ne mogu tvrditi da je Voltaren 100% zasluzan za to sto smo uspjeli obaviti punkciju i dobiti stanicu, ali evo prenosim svoje iskustvo pa mozda nekome bude od koristi.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja prijavljujem prirodnjak. čisto slučajno odlučili, nakon neuspješnog stimuliranog u kojem sam dobila 2 j.s. jedan embrij se prestao razvijati, drugi 4-stanični vraćen,pozitivan test je bio već na 11-ti d t,ali je jako brzo sve otišlo. mjesec dana pauze, konzultacije kod mog mpo doktora i odluka da pokušamo odmah sa prirodnjakom.
    do 15-tog dana nikakvih naznaka vodećeg folikula iako je inače punkcija bila puno ranije/kratki su mi ciklusi/. na kraju štoperica 15-ti dan navečer, 17-ti dan punkcija, 3-i dan vraćen jedan 6-stanični embrijić.
    što se tiče stresa, ja sam nakon stimuliranog dobila otkaz nakon 14 godina kod istog poslodavca, a jučer digla sve papire i postala sretno nezaposlena. rekla bih da stres i postupak u konačnici nemaju veze jedno s drugim.
    eto da se malo javim curama koje razmišljaju o prirodnom ivf-u. sa 6+2 smo vidjeli embrijić i titraje srca, danas smo 8+1, imamo jake mučnine, a sve ostalno ne asocira na nikakve promjene
    željela sam vam reći da vrijedi pokušati, nikad se ne zna. nadam se da će i do kraja sve biti u najboljem redu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •