Citiraj rimela prvotno napisa Vidi poruku
DA se i ja pridruzim. Nova sam na ovom forumu ali vidim da nas ima puno koje smo se odlucile za IVF u prirodnom ciklusu. Citala sam vase postove pa me interesuje nekoliko stvari:
Gdje kupujete LH trakice i koliko kostaju?
Da li je za stopericu prekasno kad se pojavi ona cervikalna (providna-rastezljiva) sluz?
I koliko milimetara treba da bude folikul i endometrij da bi se dala stoperica?
Ja sam vec imala 3 neuspjesna IVF i spadam u one "low responders". Sa 5 gonala dnevno jedva dobijem 2 ili tri folikule a nekada i samo jednu.
NAdam se da ce neko odgovoriti.
Pozdrav svima
Rimela
pokušala sam ti poslati privatnu poruku, ali ne prolazi ti jer nemaš još 10 postova koliko treba da možeš slati i primati privatne poruke.....
za lh trakice ti napišem na private kad budeš mogla primati.
ostalo sam sve prepustila svom mpo doktoru i mogu ti reći da sam bila u dva prirodnjaka i u svakom je situacija bila bitno različita, tako da mislim da pravila nema. inače u ovom dobitnom ciklusu, mi je ovulacija neviđeno kasnila, pa smo skoro odustali od postupka, uopće se nije folikul izdvajao... tako da mislim da je u prirodnjaku malo teže govoriti o nekim pravilima. prvi put mi je sve bilo idealno, a nažalost folikul prazan, toliko sam bila razočarana da sam rekla sama sebi nikad više, a na kraju sam nakon stimuliranog dobila nevjerojatan poriv da pokušam ponovo i imala sam veliku sreću.
danas smo 11+0