Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
Thinkpink, misliš da je to što ti je ovaj dobitni ciklus sve kasnilo bilo razlog plusu? Ja sam npr. prošli ciklus ovulaciju imala već 11 dc, ciklus trajao 25 dana, moguće je da se jajna stanica u tako kratkom vremenu ne stigne razviti, jel da? Nadam se da ću u ovom prirodnom IVF ciklusu kasnije ovulirati.
Kiki, kako je reagirao doktor kad si rekla da si bila već na postupcima? Ja sam mislila kombinirati ZG sa Rijekom, ali doktor nije bio baš sretan s tom opcijom, zapravo, nije uopće bio za to. Zato samo za sada u Ri, ali već smo bili na konzultacijama i u Zg, pa ćemo vidjeti kako se bude ponio ovaj postupak. Želim ti sreću u utorak!! I ja sam tada u Ri na prvoj folikulometriji.
ne znam ni sama što da ti kažem, ni što da mislim o svemu tome. naime, ja sam prije spontanog i kiretaže imala cikluse od 28-30 dana, nakon kiretaže su se drastično skratili na 24-26 dana, jedva koji do 28 dogurao. prva trudnoća je bila sa ovulacijom na 17-ti dan, to znam jer sam pratila.
jedini ciklus koji se odužio je bio onaj u stimuliranom ivf-u, nakon toga jedan kratak ciklus u kojem nisam bila u postupku i nakon toga ovaj dobitni postupak. moguće da su me i hormoni dodatno pripremili za kvalitetniju ovulaciju....ili sam jednostavno samo imala sreće da se sve dobro poklopilo.

doktor je bio vrlo skeptičan za ovaj postupak, izgledalo je da ovulacije neće niti biti....na kraju sam čisto sportski dolazila na folikulometriju, zadnjih dana svaki dan da vidimo što ćemo uopće.

znam da ti nisam ništa pomogla, ali ivf je stvarno korak dalje od aih-a pa se nadam da ćete nakon svega ovoga ipak biti malo pametniji, ustvari da će ti to biti i dobitni i zadnji dolazak na humanu u RI. kad je punkcija?