Vendy, i ja spadam u te "low responders". Nama je svejedno da li idemo sa stimulacijom ili prirodni cak mislim da je bolje prirodni. Mala sansa ali je opet sansa. Mene su izmucili Gonali. Po 5 inekcija i opet jedva napreduje. Treba mi obicno 2 mjeseca da se oporavim poslije silnih inekcija. Samo uzimanje inekcoja mi uopste nije strasno. To sama sebi dajem ali njihovo dejstvo-strasno. Sada idem u prirodni (prvi puta) i ne mislim da je puno manja sansa. Prvi UZ je iduci cetvrtak.
Njoka sretno, folikul izgleda super. Prava velicina.
thinkpink, nadam se da cu moci traziti savjete od tebe u vezi voltarena. Tek sam dobila i za 7 dana mi je prvi UZ. Posto su mi ciklusi dugi (45 dana) ko zna ustvari kad cemo uganjati folikul.
Sretno cure
Rimela
ja vas sve veselo očekujem da mi se što prije pridružite. eto...mene baš nitko nije ohrabrivao što se tiče prirodnjaka, ali i ja sam užasno slabo reagirala na stimulaciju, a da ne kažem koliko me psihički ubilo kad bi na kraju opet dobila jednu stanicu i sad kako ni zašto nemam pojma, ali slabiju nego u prirodnom ciklusu.
zato cure ne odustajte, znam da je teško....ali isplati se pokušati, pogotovo što ne možete svaki mjesec u stimulirani pa ako su vam doktori dobre volje da se igraju sa jednim folikulom stvarno treba iskoristiti šansu.
Desava li se ikome nesto? Jek koja krenula na folikulometrije?