Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

rimela, pa i ti imaš duže cikluse.... pa čak 45 dana? kakvi su tebi hormonalni nalazi?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    rimela, pa i ti imaš duže cikluse.... pa čak 45 dana? kakvi su tebi hormonalni nalazi?
    Ma ja ti to imam citav zivot. CAk su bili i puno puno duzi ali isla sam bioenergicaru i na akupunkturu pa se to sredilo. Bilo je svakih 35 dana ali odakako sam imala prvi IVF sa stimulacijom ( po 5 gonala na dan) vise nisam mogla povratiti svoj ritam. Uvijek popijem neke tablete da dobijem. Tada mi je akupuntura pomogla i sad opet imam ovulacijei ne pijem nikakve tablete.
    KAd god sam vadila hormone oni su bili u granicama normale. I hormoni stitne su u redu. Mislim da su prije bili malo nizi u vrijeme ovulacije nego sto bi trebali biti ali uvijek u granicama normale. I moja sestra i najbolja prijateljica su imale isti problem sa ciklusima i obije imaju djecu prirodnim putem. KOd mene na zalost postoji i drugi uzrok tj MM pa nam valja svakako na IVF.
    Na inekcije uzasno reagiram pa cu sada pokusati prirodni ciklus i mislim da imam jednake sanse.

Palcice, i meni je prosli put folikul stao na 16x14 mm i ni da mrdne par dana pa smo odustali a mozda sam trebala sacekati jos koji dan. KOd nas sa produzenim ciklusima i ovulacija nastupa kasnije. Sad krecem na novu potragu za folikulama.
    Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •