Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Rimela, ja sam pisala na drugim temama , uspjeli iz prvog prirodnog IVF-a. Danas sam 6+2.Čekam pregled 21.3. nadam se da je sve u redu. Kakva je situacija s tobom?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Njoka SUPEEEEEEER. Samo se cuvaj i polako bice sve u redu. Cestitam
    I ja se spremam za svoj prvi prirodni postupak. Danas sam bila na folikulometriji i endometrij je 6mm, a na lijevom jajniku ima jedna folikula koja je u prosjeku 13 mm. Na desnom imaju neke 2 male oko 9 mm.
    Nadam se da cu oko ponedeljka ujutro da, ako bude ok, primim stopericu. Nadam se da nece biti kasno jer mi nema doktorice do tada. S obzirom da mi folikule rastu otprilike 1mm dnevno valjda bude ok.

Noka da li s ti uzimala voltarene nakon stoperice tj prije punkcije i kolika ti je bila folikula i endometrij kad si primila stopericu?

Poz

Rimela

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure treba mi pomoc. Veceras trebam dati stop inekciju a radila sam LH testi prema uputama mislim da jenegativan. U upustvu pise ako nema crte ili ako je druga crta puno svjetlija od kontrolne test je negativan. KOd mene se pojavila ta druga crtica ali vrlo vrlo blijeda. Nadam se da to znaci da je negativan test jer u slucaju da je pozitivan ne smijem primiti stop inekciju.
    U uputama pise da treba biti tamna crta cak tamnija od kontrolne da bitest bio pozitivan i kao 24-36 sati od tada nastupa ovulacija.

Ima li koja iskustva?
    Help

Rimela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •