Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 820

Tema: IVF u prirodnom ciklusu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Stena prvotno napisa Vidi poruku
    Lottos Mravak cure sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svim ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba !!!!!!

Mravak sad do transfera ne koristiš utriće? Jer i oni če ti malo podebljat endić,a može i cikla...mada moje nepce ne podnosi taj okus
    Gdje si u postupku?
    ovaj put sam tražila gel umjesto utrića , kažu da je puno lakše nego utrići....u postupku sam u kbc RI ....nisam još počela stavljait ga, nakon transfera ću, jer je transfer 3 dan....

i obožavam ciklu..... jedem je svježu na salatu sa aceto balsamicom...iscjedim u sokovniku sa mrkvom, jabukom ili narančom...šta imam ili danas mi je došlo i jela sam je kao jabuku

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo curke ja stigla,nismo dobili stanicu, odleprsala je,
    Cekamo mengu pa u nove pobjede

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

lottos

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

mi smo uspjeli uloviti stanicu ali jutros mi biolog kaže kako je poluzrela i još se nije oplodila ali kao pustiti će ih do sutra..
    ne očekujem ništa, ali za promjenu smo bar ulovili stanicu.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

lottos i meni je žao..

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

lottos
    tonka10

Cure ja sutra prvi uzv,pa ćemo vidjeti ima li folikula,uopće...... (pošto sam u PP odmah iza stimuliranog)

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

držim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Stena

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure, kad ste na prirodnjaku,ste uvijek imale transfer 3dan ili se čekali do 5.dana?
    mravak,stena sretno!!
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 06.03.2013. at 08:30

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

prijavljujem još jedan neuspjeh..
    ništa od transfera, kažu nema diobe stanica vjerojatno nije ni došlo do oplodnje.
    glavu gore i ajmo dalje..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

koliko znam uvijek ide treći dan ....samo kada imaju više jajnih stanica vračaju 5. dan...a to u prirodnjacima nije slučaj....

tonka10

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tonka zao mi je

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

tonka

Cure moje drage,citiram prof Šimunića;"imamo jedan prekrasan folikul 14" Sad se samo nadam da ima js,a to ćemo znati u petak kada vadim krv.Ne nadam se previše pošto suprug ima jako loš sperm. (potpis) ali ono šta bude,dao Bog da bude!!!!!!!!!

Bože dali smo ti 5 anđela....6-tog molim Te pokloni nama.......

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

stena sretno držim ti fige,pa neka taj prekrasan folikul urodi lijepim plodom i još lijepšom bebom...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure, meni danas 8 dc, 13 mm i kaže doc super ....u petak sam opet gore s tim da je rekao da možda ide i štoperica...nije li to rano?
    Stena
    Tonka...žao mi je...glavu gore...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena držim ručnonožne da ovaj put bude dobitni.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje transfera nema..... jučer je moja dvodnevna mrva bila 8stanična, a danas 3. dan se prestala razvijati.... šmrc....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje transfera nema..... jučer je moja dvodnevna mrva bila 8stanična, a danas 3. dan se prestala razvijati.... šmrc....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...žao mi je...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Lotta81 prvotno napisa Vidi poruku
    Stena držim ručnonožne da ovaj put bude dobitni.
    Hvala draga....molimo Boga da ovaj put bude nešto...nadamo se,a što nam drugo preostaje..Kako je kod tebe,bili gore?????

zelimo_bebu pa malo se čini rano,meni je 7dc folikul bio 14 mm i dok. nije još spominjao štopericu,neznam.

Tonka baš mi je žao zbog tebe...to bi se moglo i nama desiti zbog lošeg spermiograma....

Ostalim curama za što god treba šaljem vibrice..........držite se...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

mravak žao mi je, mogu misliti kako teško padne kad dobiješ nadu nakon uspješne oplodnje i diobe. drži se.

hvala vam cure na podršci, super ste!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stena...dnevno folikul raste cca 2 mm (ako se ne varam), 10dc ako bude 17 mm, a meni je ciklus po novom 24-26 dana, tko zna? :/ ..s tim da je punkcija nakon štoperice 36 h jel..onda bi ispalo da bi na punkciju trebala u sub navečer (ako ju dobijem u petak ujutro)- ne bi baš rekla da će me tako naštimat

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I zanima me, ako je postupak bez transfera, ili fol. "pobjegne - da li se to računa kao posupak ili ne? Vjerujem da ste negdje to i napisale, ali nisam tražila (iskreno)...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

[QUOTE=Stena;2361077]Hvala draga....molimo Boga da ovaj put bude nešto...nadamo se,a što nam drugo preostaje..Kako je kod tebe,bili gore?????

Mi ti imamo fet ovaj ciklus.

Sretno svim curama.

Stena drži se.
    Posljednje uređivanje od Lotta81 : 07.03.2013. at 21:46

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure pročitajte si cijelu staru temu obavezno, ima puno korisnih informacija. link je netko stavio na prvoj stranici.

inače, ja imam bebolinića iz prirodnjaka u Rijeci. dobila samo štopericu, ciklus nije obećavao puno, folikul se nije izdvajao, na kraju ovulacija neobično zakasnila, embrij bio šestostanični. i to moje čudo nad čudima za koji dan ima 8 mjeseci.

samo ne odustajte i budite hrabre!!!!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    I zanima me, ako je postupak bez transfera, ili fol. "pobjegne - da li se to računa kao posupak ili ne? Vjerujem da ste negdje to i napisale, ali nisam tražila (iskreno)...
    Ako je postupak bez transfera, znači punkcija odrađena onda računaju a ako pobjegne folikul mislim da ti znaju vratiti uputnicu (možda nije svugdje praksa ista ali kod nas u Rijeci samo čula da tako rade)

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Danas 17 mm; sutra u 22 h stoperica, pon. Punkcija u 8 ujutro

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

zelimo_bebu Super držim fige da sve dobro prođe i bude lijepa jajna stanica i još ljepši embrij za transfer. Koliko ti je endometrij?

Kod mene 18 mm,danas štoperica,u nedjelju u 8:00h punkcija. Srce mi u gačama,samo da bude zrela jajna stanica.
    Vadili mi i estradio,neznam koja je cifra ali dok. rekao da je u redu.

Da to i mene zanima dali se plača cijeli postupak ako ne dođe do transfera,zna ko točno????
    Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 16:24

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena zelimo_bebu sretno

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stena...i tebi sretno sa BINGO stanicom ..što se tiče postupka u kojem ne dođe do punkcije ili ET, mislim da sam na webu Beta+ vidjela da naplate dio, no nisam sigurna - baci pogled na njihov cjenik na webu...
    Biti ću iskrena, danas nisam bila ni malo zadovoljna sa pregledom jer je bila gužva, mi ko na traci, još sa DR i specijalizantica (čini mi se) - i sve nabrzak!!! Samo promrmljao 17 nešto (pretpostavila mm), za endometrij ništa, kao štoperica sutra navečer i ponkcija u pon ujutro i aj baj! Nisam se ni snašla jezikom (a to rijetkost ), već sam bila vani..a na papir nisam pogledala dok sam išla k sestrama jer sam htjela što prije se maknuti da cure idu dalje....I ne znam koji je DR bio, možda dr T ako je stariji i sijed....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Srce mi u gačama,samo da bude zrela jajna stanica.
    E ovo potpisujem!!! Maloprije sam piš na LH trakicu i nadzire se druga crtica - pa me frka da će štoperica sutra navečer biti kasno???!!!

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala....cure zakon ste..da nemam Vas..neznam vjerojatno bi mi glava bila ko balon...
    E vidiš to me jako smeta u Vg. uvijek sam se morala žuriti svlačiti,oblačiti....ko na traci u tvornici mislim smiješno,ali i žalosno.A nisu baš ni na riječima,ja jednom poslije uzv-a pitala kao;"i šta kaže (uzv)?" A on mi odg.;"uzv ne priča" ma hajde, stvarno!!!!!!!!! Da nisam dobila onaj papir ne bi ni znala kaj se događa s mojim folikulima.
    Ja ne želim uopće piškit LH trakice da se nerviram ("Što ne znaš te ne boli!")

Drage moje svima Vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

E ovo potpisujem!!! Maloprije sam piš na LH trakicu i nadzire se druga crtica - pa me frka da će štoperica sutra navečer biti kasno???!!!
    Meni je crta uvijek tu, to su jako osjetljivi testovi.. Jel ti to prvi test?

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

SRETAN VAM DAN ŽENA!!!!!!

Sandra1971
    anabanana
    maca papucarica
    Mali Mimi
    vatra86
    tonka10
    žužy
    ljubilica
    mravak
    Argente
    butterfly101
    Lotta81
    marincezg
    vatra86
    Konfuzija
    LOTTOS
    zelimo_bebu
    Zima77
    kiki30
    thinkpink

"Naš put nije meka trava već planinska staza popločena stubama. Iako vodi uzbrdo, ide naprijed prema Suncu."

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stena, Bubekica i ekipa....sretan vam svima DŽ!!!!
    Bubekica...da, to mi je prvi testić...hvala ti na njima...kad uopće da ponovim, ujutro??

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Svim curama sretan dan žena.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Stena, Bubekica i ekipa....sretan vam svima DŽ!!!!
    Bubekica...da, to mi je prvi testić...hvala ti na njima...kad uopće da ponovim, ujutro??
    Ne znam zakaj ih uopce piskis, samo ces se uzrujavat oko toga. Ili to po naredjenju doktora? Ak je pozitivan mora testna linija biti jaaaako tamna. Najbolje ih je piskiti uvijek u isto vrijeme, popodne...

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Stena i na VV je isto ko na traci, prije sam skočila sa stola i izašla van, nego kaj sam se uspentrala na stol

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    prije sam skočila sa stola i izašla van, nego kaj sam se uspentrala na stol
    Hahahaha
    Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 21:30

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma to je strašno,mislim da svaka pacijentica ima pravo na 10 minuta.
    Posljednje uređivanje od Stena : 08.03.2013. at 21:34

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma to je strašno,mislim da svaka pacijentica ima pravo na 10 minuta.
    Ha, mislim i ja, al kao da zaglupim i ništa ne pitam bar te 2,5 sekunde dok sam na stolu ..... a tek kad izađem .... da nisam naučila sama čitati onaj list kaj mi da za lab.ja ne bi znala ni koliko imam folikula ni ništa

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, inzistirajte na razgovoru. sjedite u ordinaciji i ne izlazite van dok ne dobijete odgovore.

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Stena, da onaj sijedi je dr T. I moj dojam je da je čovjek malo introvertiran. Trebali bi se više posvetiti pacijentima.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Stena i na VV je isto ko na traci, prije sam skočila sa stola i izašla van, nego kaj sam se uspentrala na stol
    e to je istinako na traci i sva se zbunim i zaboravim pola šta me zanimalo i onda ti misli šta je dalje

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

SRETAN VAM DAN ŽENA!!!!!!

Sandra1971
    anabanana
    maca papucarica
    Mali Mimi
    vatra86
    tonka10
    žužy
    ljubilica
    mravak
    Argente
    butterfly101
    Lotta81
    marincezg
    vatra86
    Konfuzija
    LOTTOS
    zelimo_bebu
    Zima77
    kiki30
    thinkpink

"Naš put nije meka trava već planinska staza popločena stubama. Iako vodi uzbrdo, ide naprijed prema Suncu."
    stena sretno i držim fige jedan dr.mije rekao da muškarci moraju proći to što žene prolaze da bi bile majke ne bi bilo djece na ovom svijetu jer žene su odlučne,hrabre i uvijek idu dalje prema svom cilju,,,

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Znate kaj cure znam da će ovo zvučat malo bed,ali moje mišljenje je da smo u državnim bolnicama "samo broj",njima je to svakodnevni posao i rutina,a dok u privatnim klinikama...milina,jest da plačaš ogromnu svotu,ali pažnja koja se posvećuje svakoj pacijentici zasebno je nešto neopisivo,ja u se u privatnoj klinici osjećam ko predsjednica Hrv a opet i da glume,barem se mi koje prolazimo kroz tu bol,stres,jad ne osjećamo kao kokoške...(barem ja)
    Inesz,a šta ćeš sjedit u ordinaciji kad ti kaže;"dalje"....ili ode van,a ti se žurno oblači,pa neznaš u toj brzini kako gaće obuć,ili ih jednostavno ne obućeš jer ne stigneš..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

iako ovo nema veze s potpomognutom u prirodnom ciklusu, moram napisati - ni u jednom jedinom trenutku se kao pacijent dr. a. nisam osjetila kao broj. za bilokoji problem bih ga nazvala, znao je tko sam, koja je dijagnoza i odmah mi dao savjet. slazem se da su folikulometrije kao na traci, ali to je posljedica prevelikog broja pacijenata. ja se zato uvijek pripremim, pitam sto me zanima, na brzaka, dok skidam hlace i uvijek dobim jasan odgovor. ili zapisem pitanja na papir.
    zelimo_bebu jesi odustala od LH?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

neznaš u toj brzini kako gaće obuć,ili ih jednostavno ne obućeš jer ne stigneš..
    E skoro je meni ovako bilo jučer...uvijek gledam da se jednostavnije obučem da mi lakše to opet brrrzo navući...gaće još nisam zaboravila navući ali ko zna slijedeći put...
    Amazonka...ja sam pitala jeli dr T sijed i stariji...pa hvala na odgovoru...bila je s njim i specijalizantica valjda...
    Stena..moj prvi postupak je bio u Viliju kod dr R i to mi je iskustvo ostalo u odličnom sjećanju, bez obzira što nije uspjelo...kao prvo punkcija i anesteziolog sa VG, predrag čovječuljak, smijeh na početku punkcije, onda blackout, onda opet smijeh na buđenju jer sam trabunjala o nekom kelju i govorila dr R da ga volim i tako...bez stresa i boli ustala otišla sa mužem na kavu..cijela ekipa bila za 5...ali to je to - plati pa uživaj! I opet bi, da mogu....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bubekica...nisam odustala ....sad ću za koju minutu opet, pijem vode ko luda, pa se javim...Nije mi to dr rekao nego sam htjela sama vidjeti jer inače osjetim O uvijek...večeras u 22 h idem malo posjetiti staro mjesto - traumu PŽ bolnice, da mi sestra spraši štopericu i sutra popodne krećemo za ZG, da ne moramo putovati od 5 ujutro u pon....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Na Lh trakici obje crte iste boje...večeras štoperica u 22 h ...da neće biti kasno?

Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •