zelimo_bebu i ako bude kasno, mislim da ne mozes tu bas puno...
zelimo_bebu i ako bude kasno, mislim da ne mozes tu bas puno...
zelimo_bebu oprosti što sam se malo zeznula, eto događa se...i s dr. T.je specijalizantica, vrlo vjerojatno. Točno je i da je razlika u tretmanu u privatnim i državnim klinikama ogromna. Inače ja sam pacijentica dr. R. već dulje vrijeme. Mijenjala sam ja i privatnike. Eto, njemu sam se vratila...
Mislim da je kod mene over..osjetim bol u desnom jajniku gdje je vodeći folikul, tako mi bude kad je O.....tako da do pon ujutro prekasno....![]()
Meni je ekipa u Vinogradskoj ok,nisam ništa loše mislila,da me nebi krivo shvatile.Htjela sam samo reći da bi na mogli pridodati više pažnje u ordinaciji...ne stignem se ni snaći da nešto pitam,već je gotovo. Znam da ima puno pacijentica
zelimo_bebu najbolje da nazoveš gore i pitaš! Vidiš zato ja ne želim piškiti te trakice,šta bude,bude,sutra punkcija i Bože pomozi!!!!
Stena...ma kao da ti je netko uzeo za zlo što si napisala...pa svima nam nešto smeta i to je normalno. Naravno da svatko za sebe želi ono najbolje, ali...
Ja stvarno nisam dugo na VV, ali od 3 pregleda bila 3 doktora! I meni zasmetalo što mi na 8dc doc rekao možda na 10 dc štoperica je mi ciklus kratak, a folikul velik i dobar - e već 10 dc na dr. folikul. drugi doc i druga priča...a napomenula sam da imam rano O...i eto ti ga...čak razmišljam da ne trošim štopericu jer mislim da je 36 sati od sada prekasno za moj folikulić....no - nisam stručnjak i zadržim mišljenje i subjektivni osjećaj maknem sa strane - i idem večeras na boc boc..možda me moja bol i moj feeling varaju![]()
Neznam ti stvarno što reći...idi ti samo na pikicu....i mene boli lijevi jajnik (vodeći folikul) ...možda je i kod mene već ovulacija i sve prekasno,jućer piknula štopku....neznam..vidjet ćemo sutra...
SRETNO!!!
Sretno..za dalje šutim...psssst...
....ja ode na štopericu....![]()
Ma hvala ti..
Sretno i tebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sutra je dan-D...................![]()
Eto bila ja na punkciji,nije bila nešto strašno bolna i dobili smo j.s.
ALI....suprug dao uzorak i nisu mogli naći S,nakon nekoliko centrifuga našao biolog jednog,e sad ćemo vidjeti dali će doći do oplodnje,ali s obzirom na S ne vjerujem.
Ovo je već 4. postupak i uvijek nešto krene na dobro,pa stane...pa dokle će više....tako sam bila sretna što smo ulovili j.s. i onda opet ćorak...
Ma nemoj ti meni corak!!!!! Ako ima 1 S dovoljno je, nek on odradi svoj posao!! Drago mi da ti punkcija prosla super![]()
DRzim fiiiige ljubicee
E nadam se da se ljube tamo negdje u labu..
Držim fiiiiiiigeeeeeeeeeeeee za sutra,neka bude lijepa stanica...i onda tulum u labu.
Kissssssss![]()
stena
i ja ću ako bog da idući ciklus u prirodni postupak
Cure samo Naprijed prema jedinom cilju
Eo mene u ZG...rekli mi da ne jedem večeras ni ujutro prije punkcije - a ja kod familije ajoooj
...naprašila sam se pa ako bude muka sutra poslije punkcije bit će materijala i za van
)...ajde vaš savjet..da li da išta ujutro jedem prije punkcije - ako je uopće bude....
Ma cure za jedan folikul ni ne treba anestezija,da se izdržat..sve za naše mrvice..
Zvala ja.....konačno...rekao biolog;oplođena je stanica i ako bude sve u redu i bude se pravilno dijelila u srijedu transfer....
Zelimo_bebu javi se kako je prošla punkcija?
Ljubilica sretno u prirodnjaku,mogu reći iz vlastitog iskustva da je postupak u prirodnom malo više stresan...
Potpisujem zima77 "samo naprijed prema jedinom cilju!"
![]()
Posljednje uređivanje od Stena : 11.03.2013. at 10:40
stena divna vijest! bravo za hrabrog plivaca-osvajaca!![]()
Puko folikul jucer!!!!!! Ljuta sam ko pas.. na putu sam home..na listi za 6mj za lijekove,a iduci mjesec opet prirodjak ali 9 dc uzv i odmah stoperica..
Stena...ihaaaaaaaaaa bravooo reeekla sam ti![]()
Zelimo_ bebu žao mi je ali ne razumijem kako oni tebi sad već unaprijed govore kad će štopericu dati, kod mene je punkcija u prirodnjaku varirala od 10-16 dana ciklusa, zato se ide na folikulometrije da dr. procjeni na temelju nekih parametara kada bi O mogla nastupiti. Obično ciklusi variraju barem je kod mene tako, možda to pali kod nekog tko ima svaki mjesec jednake cikluse?
zelimo_bebu joj k jarcu..dok sam te čitala kak osječaš da je bila O,imala sam filing ko da sam ja to pisala...baš mi je žal.
I potpisala bi Stenu..." da je postupak u prirodnom malo više stresan..."
Stena,nek sve ide kak je krenulo,i u srijedu ti vrate vašu mrvicu!
Stena super da se oplodila.. Drzim![]()
Zelimo bebu bas mi je zao da je puknuo folikul... Ajde bit ce slijedeci pa ti ni nece trebati stimulacija
I ja u pon krecem na fm i kako ste rekle da je stresno mogu samo potvrditi..strah me da i meni pukne f prije punkcije ili da je prazan ili da nema plivaca, pa kako ce se dijeliti..uh.., ali to je cista sreca u prirodnim ciklusima
Zelim nam svima srecu i uspjesne postupke..
Hvala cure
zelimo_bebudržim fige da drugi PP bude uspješan,znam kako se osjećaš. "Ti si hrabra žena,ne odustaj!"
Sve je to cure moje drage kao loto..već sam razmišljala,da bi možda bilo dobro od 7.dc-a ostati u bolnici pa da mogu lijepo pratiti i na vrijeme raditi punkciju.Pogotovo za nas koje imamo po 3 sata vožnje do Zg-a.Nebi mi bilo teško ni 2 tjedna biti u bolnici,svejedno se svaka 2 dana vozimo za Zg.
Ma ne odustajem hrabrice moje.. hvala vam na podrsci..stigla sam home i odoh u muzu u zagrljaj
...
Žene,kraljice i dao Bog što prije majke.....poslužujem kavu,čaj i ostale tople napitke....
Strepim nad mobom da me ne nazovu i kažu...ništa nema transfera....u prvom postupku mi je bilo najlakše,nisam znala što sad znam (mogu slobodno reći da sam "diplomirala" MPO)
Kad su mi rekli;oplođeno je doslovno sam mislila,"e to je to,naprave mi transfer i ja sam trudna" E moš mislit. A sad stres dali ima stanice,pa dali će se oploditi,pa dali će doći do transfera,pa onda čekanje bete i ako je beta nekim "čudom" pozitivna,čekanje dali se pravilno dupla.E nek mi se jave one osobe koje su protiv MPO,da ih ja malo provedem kroz cijeli postupak....i onak malo izvadim stanicu i tak dalje......ajme majko moja,dođe mi da vrisnem!!!!!!![]()
Morgen hrabrice moje
Ja sam nadošla , bjes malo popustio, radim pa je lakše...idući mjesec mi 9 dc pada na Uskrs (pa naravno) tako da izleda niš u travnju !!!
Stena moja...vriiiiišti..imaš pravo na to..to je opuštajuće....podijeliti će se one lijepo i eto ti Et za tren....javi kad se čuješ sa biolozima..pratim te
hihihihii
Vatra 86 ...nemoj misliti unaprijed...pametnije je (čuj mene al bisere valjam)....~~~~~~ za pon...
E a što se tiče punkcije - dooobro je da sam se ja najela večer prije jer bi krepucnula od gladi koliko sam čekala - a nije ni došlčo do punkcije
Mali Mimi...ma nisu mi rekli da ide štoperica unaprijed, to sam se ja nespretno izjasnila, ali mislim da će tako i napraviti jer me odmah naručuju 9 dc, a ne 8dc ...no, tko zna...
i da....ma žene moje , dajte ujutro uz kavu i neke sendviče...
Stena fala na kavi![]()
Stena ~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok
Zelimo bebu hvala na savjetu
Kako se priblizava ta fm sve me vise trta... A valjda se tako sve osjecaju
Vatra86 to je normalno...sve smo mi hrabre,ali u sebi i nismo baš...uvijek me strah svega,baš svega....iako sam već bila navikla da mi "frfljaju" po maci
Hrabrice moje.....sutra je transfer u 9:00h,biolog zvao i rekao da je dana 4-staničan!
Bože pomagaj za dalje!
Stena- za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~ koja te ceka da je mazis u busi 9 mj...
Stena......pa reklaaaaaaaa sam ti......pročitaj gore...sve moje molitve idu tebi sutra u 9:00 h...
Hvala cure da nemam Vas ko zna kako bi sve ovo prebrodila....molitve su uvijek dobro došle,a molim i ja za sve Vas trudilice.
Vraćena moja mrvica(7-stanična,fragmentacija manja od 10 %)...Sad je sve u Božjim rukama!!!!
Posljednje uređivanje od Stena : 13.03.2013. at 13:51
Stenaaamazi busu i ~~~~~~~~ da nam pisnes +
Stena....molitve pomažu, vidiš...i moja pomogla...za veliku betu![]()
Sretno Stena!
Ali, ovo sa novim papom baš i ne razumijem. Nije li Katolička Crkva veliki protivnik izvantjelesne oplodnje? Čisto sumljam, da će novi Papa imati afirmativniji, mekši i pozitivniji stav prema medicinski potpomognutoj oplodnji od svog prethodnika koji se je vrlo rigidno odnosio prema ovoj problematici. Ne mislim da će se ijedan poglavar KC moliti da uspiju postupci izvantjelesne oplodnje.
Evo i tu da se pohvalim-krenuli smo s prirodnim postupkom..pa kak bude![]()