-
Ovako, pisala sam o tome već prije, ali ću opet. Ukratko. Meni su govorili na početku da nemam jajnih stanica. Istraživala sam onda sindrom praznih folikula. Našla da se mora dati 10000IU pa i više štoperice. Kada sam tražila 10000IU Brevactida u svom zadnjem stimuliranom postupku dobili smo jajnu stanicu koja se oplodila i to je jedini postupak u kojem sam došla do embrio transfera. Bila sam u par klinika u Austriji na konzultacijama i svi koriste 10000IU Pregnyla što je isto što i Brevactid. Jedna doktorica mi je rekla da najvjerojatnije nisam dobila jajne stanice jer je korišteno premalo štoperice i da oni koriste 5000IU samo za žene do 25 godina. Evo link na jedan video pa malo pogledaj što doktor priča o štoperici, pogotovo za nas low respondere. Bez obzira što mi imamo malo folikula pa doktori vole reći da nama ne treba puno štoperice radi količine folikula.
https://www.youtube.com/watch?v=3Qryf0SwMmM
S obzirom da sam dobila 10000IU Brevatcida samo jednom na vlastiti zahtjev, iz mog iskustva mi izgleda da u hrvatskoj vlada mišljenje da je 5000IU dosta. Radi čega, to bi valjda trebalo pitati doktore. A tih još +5000IU je stvarno najmanji trošak, a toliko može pomoći.
NinaDrv, s obzirom na broj folikula meni je stvarno jako žao što su samo dvije jajne stanice ispunktirane. Kada ćeš ići slijedeći put i ako odlučiš ići sa 10000IU Brevactida, voljela bih da mi javiš da li je rezultat bio bolji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma