Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: hrkanje

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno hrkanje

Moja curica od 10 mjeseci svaku noć hrče. Od rođenja se jako glasno čula kad bi spavala, ali to je pomalo slabilo. Pedijatrica je rekla da je to normalno jer se hrskavica razvija. No zadnjih mjeseci čim zaspi čuje ju se kako hrče gotovo kao odrasla osoba pa se pomalo i brinem. Do sad je dvaput bila šmrkava pa to nije razlog. Super spava noć tako da bi isključila apneju o kojoj sam čitala. Jel ima netko sličan problem i bi li trebala ići doktoru zbog tog?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moj D.je tako hrkao od rodjenja,i spavao sa glavicom zabacenom na ledja...
    Posto je bio hipotona beba,to su nam tumacili kao simptom nezrelosti misica.
    Dugo smo vezbali,savladao je sve motorne radnje odrednjene za uzrast,ali je nastavio tako spavati,i hrkati.
    Da skratim pricu,vodili smo ga kod vise Orl specijalista,i svi su se alozili da ima uvecan treci krajnik i hipertrofirana ostala dva.
    Kad bi zinuo da peremo zubice krajnici bi mu izasli na jezik...Bio je sitan,slabo jeo i slabo rastao.
    Zatim je kao veci poceo da prica kroz nos i da kvari govor,te smo nakon opet vise misljenja specijalista izvadili sva tri krajnika kada je napunio 3 godine.
    Dete se preporodilo,a i mi s njim.Ispalo je da je sve to vreme imao nedovoljno kiseonika,a to je jako lose.
    Ne mora znaciti da je isti slucaj kod tvoje malene,cisto pisem svoje iskustvo.
    Moj ti je savet da je odvedes na pregled,nece da skodi a ti ces biti mirnija.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Imaš pravo, otići ću. Javim kako je prošlo.
    Nju se čuje i dok spava na boku, a ponekad i dok je budna kao da pišti...
    Posljednje uređivanje od lola3 : 06.11.2010. at 22:04

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pa da,kad spava na boku hrce i zabacuje glavicu unazad da dodje do vazduha jer je disni put i kroz usta i kroz nos delimicno zatvoren,to je bio nas slucaj.
    Mozda je kod vas nesto sasvim drugo,ne znas dok ne proveris.
    Srecno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •