Hvala vam

Evo proslo je vise od dva meseca a meni se cini da je i mnogo duze. U principu se sve lepo odvija, ali ima teskih dana. Mnogo su mi pomogle neke teme sa ovog foruma ali ne sa dela o usvajanju o nemogucim trogodisnjacima... Bilo je dana kad samo slusamo: necu, necu... Nece da sece nokte, nece da se oblaci, nece da jede itd... Ali kad sam citala da su takva ponasanja uobicajena za trogodisnjake utesila sam se. Socijalni radnici su nam bili i vec posle jedne posete zakljucili da ce nam dati konacno usvajanje odmah nakon godisnjih odmora. Kazu da se bas vidi napredak za kratko vreme, da je slobodniji, ranije kad su ga posecivali kod hranitelja nije nikad tako pricao sa njima, a da sada nema razlike izmedju njega i dece koja su ceo zivot kod bioloskih roditelja. Pokazivao im je i kako boji, crta pa su i time bile zadovoljni... Sa nama se jako lepo uklapa, e sad ima dana kad se seti hranitelja, pita za njih i sl... Malo je usamljen sto se dece tice, nema nekog stalnog drustva, ali to ce se valjda resiti kad krene u vrtic, a upisacemo ga i na neki sport posto je bas spretan i sportski tip, samo da odluci sta ga zanima...Trenutno smo na odmoru, pa kad se vratimo trebalo bi da dobijemo konacno usvajanje, upisemo ga u vrtic, mi cemo da pocnemo da radimo puno radno vreme i onda ce zivot nadam se uci u neku kolotecinu...

Pozdravcici