Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: roditeljima djece s disfazijom tj.problemima u razvoju govora

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno roditeljima djece s disfazijom tj.problemima u razvoju govora

Bog svima.Ja sam mama predivnog i dragog dječaka od 9 godina koji imaq usporen razvoj govora. Inače je sasvim normalno dijete bez ikakvih anatomskih oštećenja. Ima apsolutan sluh ,obožava glazbu, crtiće,voli društvo djece, obožava životinje i još puno toga. Do sada smo uložili ogroman trud i to je urodilo plodom.Napreduje vidljivo iz godine u godinu.Želim ostvariti što više kontakata s roditeljima djece koja imaju slične probleme. On s 3 godine skoro ništa nije govorio i počeo se povlačiti u sebe i izbjegavati društvo svojih vršnjaka očito osjećajući da ne može s njima komunicirati. Molim sve koji imaju slična iskustva da mi se jave. Srdačan pozdrav

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Vale, dobrodošla na forum! Sad vidim da si se javila već na pdf Djeca s posebnim potrebama, topic Disfazija, pa neka ovo bude topic dobrodošlice, a tamo se mogu javiti oni s iskustvom disfazije.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 08.11.2010. at 11:16

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala na dobrodošlici,nadam se uspješnoj suradnji i razmjeni iskustava iz koje ćemo imati uzajamno puno koristi. Srdačan pozdrav.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dobrodošla

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Svi postovi u kojima se razvila rasprava o disfaziji prebačeni su na pdf Djeca s posebnim potrebama, na topic Disfazija.
    http://forum.roda.hr/threads/1614-Disfazija

Molim vas da nastavite tamo, ovo je pdf Predstavljanje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dugo me nije bilo na forumu. Molila bih sve roditelje djece s dijagnozom "Razvojna disfazija" naročito onih koji imaju djecu u školskoj dobi kako bi razmjenili iskustva i pomogli jedni drugima. Postala sam svjesna da stručnjaci, kako medicinari tako i pedagozi imaju oskudno znanje o tome kako raditi s takvom djecom pa je povezivanje nas roditelja tim važnije. Nadam se što većem broju roditelja koji će se odazvati ovoj inicijativi. Srdačan pozdrav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •