-
primošten
koj mi je aerodrom najbliži?
kako funkcionira taxi, kako je sa dućanima i da li ima ok doktor?
tražim klimatizirani apartman sa tv i priključkom na internet
-
Ne znam ti odgovoriti ni na jedno od pitanja, osim da su prodavnice OK (mislim na one prehrambenom robom), ali ti mogu dati mail adresu od jednog krasnog para koji iznajmljuje apartmane u Primoštenu, možda i njih možeš pitati za dodatne info. Mi smo bili predprošlo ljeto i bilo nam je krasno. Da ne reklamiram, javim ti na pp ako si zainteresirana.
-
aeorodrom- najbliži splitski odn. kaštelanski... istina nije velika razlika ni do zadarskog...
taxi ....hmmm za primošten nisam sigurna, sigurno ih ima , ali po mom iskustvu bezobrazno su skupi... možda ti je rent a car bolja opcija, u svakom slučaju od aorodroma sumnjam da ti je isplativo uzimati taxi....
apartmani su većinom svi klimatizirani, priključak na internet sumnjam da imaju svi, ali vjerujem da neće biti problema...
primošten je baziran na turizam , pa neće biti problema
-
a jel se ima kaj tamo za radit po danu tak uprzi sunce
kaj ima od aktivnosti za klince
ocu kontakt kaj god mozete naci
pa koliko je taxi kad mi je jeftiniji rentacar a planiram ne voziti osim od aerodroma do primostena i natrag. ideja je ne sjesti u auto cijelo ljeto
da li renta neko bicikle
-
Ja cu samo reci da obozavam Primosten.
-
ja isto jako volm primošten, ali rijetko idem makar imam neku prastaru kuću tamo.
Primošten je dobar za klince jer između dvi plaže ima hrpa hlada
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...t4hmmRLdDsdCQ=
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma