Zašto hepatitis b? Zašto još nije hep c? Kad on bude cijepit će djecu i sa b i c. Zašto cijepiti djevojčice s hpv? I tako kalendar raste u nedogled, a djeca će nam hodati kao živi starčeki već iscrpljeni i otrovani od hrpetine otrova. Nedavno je osmišljen lijek (tableta) kojju smatraju univarzalnom za sve virusne bolesti i kreće na ispitivanje i izlazi na tržište za 10-tak godina. Ako se pokaže istina, što će onda biti? Misliš da će farmaceutske tvrtke koje su toliko uložile u cjepiva samo tako pustiti da se stvari razvijaju tim smjerom. Sigurno ne. Sjeti se samo fame oko gripe i koliko su forsirali da se cijepe ljudi jer je gripa neizmjerno opasna.
Zato što smatram da je više nepotrebno nego potrebno. Isto kao što je mo-pa-ru iliti priorix. Nisam odbila sva cijepljenja jer mislim da su neka važnija i bolesti teže od drugih cjepiva. Nije mi još jasno da nisu uveli cijepljenje protiv vodenih kozica i šarlaha. Prema tome nakon dugog čitkaranja, razgovora sa stručnjacima (pedijatrima) odlučila sam probrati cijepljenje za svoju djecu. Začudili biste se koliko liječnika zapravo ne cijepi vlastitu djecu