Stranica 10 od 10 PrviPrvi ... 8910
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 500

Tema: krsna kuma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo o tabuima i što treba doći na njihovo mjesto- Hefner i Papa
    http://www.youtube.com/watch?v=OYmkDM2jFoc

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

"Infamous sexologist Alfred Kinsey founded his institute at Indiana University. Kinsey reached prominence in the 1940s and 1950s for his work in documenting human sexual behaviors. Critics accused Kinsey of promoting pedophilia, pointing to his research that documented adults bringing children and infants to orgasm. The Kinsey Institute created SIECUS in 1964 as its educational arm. Its first director was Dr. Mary Calderone, the former medical director of Planned Parenthood.
    A recent government report revealed that SIECUS received $1.6 million dollars in federal funding between 2002 and 2009."
    Pa ako roditelji u akciji mogu podržavati "znanost" koja je nastala zlostavljanjem novorođenčadi i žele te spoznaje u školama, super. Ja ću radije ne živjeti pod staklenim zvonom nego u atomskom skloništu.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ako izvučeš dvije riječi iz kontexta sigurno se možeš uvijek nasmijati

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A i mislim kompiliranja - pridjev legal se odnosi na imenicu abortion, čini mi se

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    A i mislim kompiliranja - pridjev legal se odnosi na imenicu abortion, čini mi se
    je, imaš pravo, sori.
    svejedno, u dobi od pet godina, imat će prilično praktično znanje o masturbaciji.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovo
    "Last September, a torrent of criticism greeted new UNESCO guidelines on sexuality education for promoting legal abortion and masturbation for children as young as five. The intensity of the objections forced the agency to pull the guidelines, only to quietly reissue new ones in December."

ili ovo

“Teologija tijela” je radni naslov za 129 kratkih nagovora koje je papa Ivan Pavao II. imao na redovitim audijencijama srijedom od rujna 1979. do studenoga 1984. godine. Sadržaj svojih nagovora papa je preuzeo iz rukopisa koji je naslovio “Muško i žensko stvori ih” te ga kompletirao 1978., još dok je bio nadbiskup Krakova. Tema njegovih naučavanja bila je ljudska spolnost i njezina uloga u Božjem planu ljudskoga spasenja, onako kako ga zamišlja kršćanstvo. A u tom planu tjelesnost i seks između muža i žene, kako tvrdi Teologija tijela, ima upravo jednu od glavnih uloga.

http://www.plannedparenthood.org/pps...care-31948.htm A oni su već dobili neke tužbe podignute jer su savjetovali i prvodili pobačaja maloljetnicama bez informiranja odnosno bez pristanka roditelja
    Daleko je to sve od predavanja kako se prenose spolne bolesti, a to se valja prema nama

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ovo
    " for promoting legal ... masturbation for children as young as five.
    u mom, odnosno slučaju moje M, bi to bilo ... for children as young as 7 months.

pikula, ajde mi molim te objasni pojam legalne masturbacije? ili još bolje nelegalne? ode moja M u pržun

sad će dijana reći da se ne smijem smijati, al evo, još radim, i uhvatio me smijeh na spomen nelegalne masturbacije i bebe M koja se eto (znat će lorry) time bavi od svog sedmog mjeseca.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

gdje je tvoj limit, pikula?
    hoćemo li se zaustaviti napokon na jednoj točki ili ćemo se nabacivati linkovima i citatima
    jer najmanji je problem guglati
    to mogu i ja i svašta bih izvukla ali to za ovu raspravu ne bi imalo nikakve svrhe

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kaj sad ja određujem limit?
    po meni je pređen onda kad se prestalo pričati o tome koji su uvijeti da postaneš krsna kuma
    ako nitko nije reagirao kad su počeli napadi na tu istu temu dok se držala teme, nema razloga niti sad

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

onada ili se vraćamo na temu krštenja ili smo se složili da smo sve rekli što smo imali u ovih par tema-super, napričali se a nisu nas zaključali-napredak svaka nam čast

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja pak mislim da moderatori čekaju da tema umre prirodnom smrću.

I potpisujem Seni.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uh, AM, baš grubo...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, AM, baš grubo...
    oh, jest grubo!
    a ovo
    s onima koji mi dokazuju da je vjeronauk u školi ok jer tako njima odgovara, nudeći mi kao valjan argument problem razvoženja na vjeronauk.
    jest jadno.
    jer je nisko.
    zar je to zaista sve što sam ja rekla na ovoj temi?!
    mogla sam napisati i da ne vičem na čovjeka nego situaciju, ali očito mi je pristojnost zaštekala.

ajd da ja ne jašem više, idem sjašiti.
    peći kolače

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znate kaj meni je nevjerojatno tko je kome sve skočio za vrat na ovoj temi.... Ovo polako postaje stihija...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kud ste vi otišle od teme???

ključam

Stranica 10 od 10 PrviPrvi ... 8910

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove