Pokazuje rezultate 1 do 50 od 500

Tema: krsna kuma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

laumi bio je upućen rosi...vidim da smo se otprilike shvatile i većinom se slažem s tobom...ali ako se pozovem na post cvjeta73 onda bi trebalo biti jako bitno, kakvi su profesri koji će predavati taj predmet, kao ljudi, kako prenose to znanje na djecu, imaju li djeca taj osjećaj povjerenja da im se mogu "približiti"...znači ne samo da je problem još oko sadržaja tog predmeta nego i oko načina predavanja a i jako je bitno i osoba koja ga predaje (kao i kod Vjeronauka)....slažeš li se?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    laumi bio je upućen rosi...vidim da smo se otprilike shvatile i većinom se slažem s tobom...ali ako se pozovem na post cvjeta73 onda bi trebalo biti jako bitno, kakvi su profesri koji će predavati taj predmet, kao ljudi, kako prenose to znanje na djecu, imaju li djeca taj osjećaj povjerenja da im se mogu "približiti"...znači ne samo da je problem još oko sadržaja tog predmeta nego i oko načina predavanja a i jako je bitno i osoba koja ga predaje (kao i kod Vjeronauka)....slažeš li se?
    Naravno,slažem se. No ja mislim da je za svaki predmet bitno kakva osoba ga predaje.
    Isto tako mislim da je bolje da iz stručnih ,možda i ne tako pedagoških usta čuje što je klamidija,nego da ne čuje iz nikakvih.
    Sad karikiram,ali kužite smisao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •