-
Zapravo mislim da je vrlo malo vremena do kad ćemo imati isti ovakav samo obrnut topic. Kad dođe spolni odgoj po EU standardima u škole, a kakvi smo mi, opet ćemo biti veći seksolozi od Kinsleya, ko što smo sad veći katolici od pape, onda bude stvarno moje dijete vrludalo hodnicima i ja ću doma morati tumačiti da to što ih uče u školi nije istina i da mi vjerujemo i mislimo drugačije. A to je vrijeme blizu, u GB su katolici postali nepodobni za usvajanje djece jer ne mogu potpisati da će biti otvoreni za eventualnu i po službenom uvjerenju zdravu praxu maloljetničkog (homo i hetero) seksa, pobačaja maloljetničke trudnoće (ide se do toga da se prijavljuje CZSS roditelje koji se upliću u pitanje trudnoće i pobačaja svoje vlastite maloljetne djece )- nedavno je takav spor završen pred sudom, a sve prema stručnim smjernica UN.a, Unecsco i dokumenata o pravim djece i novimsmjernicama po kojima sex uz pravo cijepivo i dobru edukacije postaje jedan zdravih aktivnosti koji se proeporuča od dvanaeste godine u svim kombinacijama koje djecu i odrasle mogu zabaviti i razveseliti po vlasitiom nahođenju, a roditelji su tu da drže svijeću i peru plahte. Tako da ne berite brigu, još mrvu i mukama bude kraj, a mi bumo natrag u katakombe.
Posljednje uređivanje od pikula : 10.11.2010. at 23:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma