Pokazuje rezultate 1 do 50 od 500

Tema: krsna kuma

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zapravo mislim da je vrlo malo vremena do kad ćemo imati isti ovakav samo obrnut topic. Kad dođe spolni odgoj po EU standardima u škole, a kakvi smo mi, opet ćemo biti veći seksolozi od Kinsleya, ko što smo sad veći katolici od pape, onda bude stvarno moje dijete vrludalo hodnicima i ja ću doma morati tumačiti da to što ih uče u školi nije istina i da mi vjerujemo i mislimo drugačije. A to je vrijeme blizu, u GB su katolici postali nepodobni za usvajanje djece jer ne mogu potpisati da će biti otvoreni za eventualnu i po službenom uvjerenju zdravu praxu maloljetničkog (homo i hetero) seksa, pobačaja maloljetničke trudnoće (ide se do toga da se prijavljuje CZSS roditelje koji se upliću u pitanje trudnoće i pobačaja svoje vlastite maloljetne djece )- nedavno je takav spor završen pred sudom, a sve prema stručnim smjernica UN.a, Unecsco i dokumenata o pravim djece i novimsmjernicama po kojima sex uz pravo cijepivo i dobru edukacije postaje jedan zdravih aktivnosti koji se proeporuča od dvanaeste godine u svim kombinacijama koje djecu i odrasle mogu zabaviti i razveseliti po vlasitiom nahođenju, a roditelji su tu da drže svijeću i peru plahte. Tako da ne berite brigu, još mrvu i mukama bude kraj, a mi bumo natrag u katakombe.
    Posljednje uređivanje od pikula : 10.11.2010. at 23:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •