Naravno, pali i ovo što pišu cure: preokretati rublje, sušiti na dvije prečke... imam ja iskustva.![]()
P.S. Mi smo jučer konačno kupili sušilicu!![]()
Naravno, pali i ovo što pišu cure: preokretati rublje, sušiti na dvije prečke... imam ja iskustva.![]()
P.S. Mi smo jučer konačno kupili sušilicu!![]()
Kad gosti dođu nagurat ćemo im sušilo pored kreveta![]()
daŁi netko zna da li postoje sušilice van standardnih dimenzija?
imam veš mašinu dubine 50 cm pa ako bi nasadila sušilicu na nju mora biti max toliko duboka.
Prije dvije godine sam i ja tako nešto tražila, tada je jedino Electrolux imao neki plići model koji se čak mogao montirati kao viseća sušilica na zid, ali je bila dosta skupa i dosta malog kapaciteta sušenja. To je bio razlog zašto sam uzela kombiniranu Candy perilicu/sušilicu dubine 45 cm, ali svakome bih preporučila kupnju dva odvojena stroja.
Nadam se da su se u te dvije godine stvari promijenile i da ima veći izbor.
koliko sam ja upucena (a nisam bas previse) - vecina susilica se moze montirati na zid, tako da vise na kukama...
ja imam neku ful jednostavnu i jeftinu, nema nego timer (biram vrijeme susenja) i dvije temperature (manje vruce i vruce), ta se - kao i mnoge koje su na ovom trzistu - moze drzati na podu, na nekom drugom aparatu/ormaru, viseci na zidu i - naopacke postavljena! nama je upravo tako "namontirana" - u garazi, na zamrzivacu, naopacke stoji susilica. zasto? jer je tako bubanj blizi i lakse se rublje stavlja/vadi...
evo sad sam surfajući naletila na beko sušilice koje su dubine 54 cm što bi mi odgovarale?
ima li tko iskustva s njima?
malo sam nepovjerljiva jer je nerazvikana marka (osim reklame u kojoj pjeva žena s odličnim glasom) i čine se dosta jeftine.
Evo malo kreativnosti mog prijatelja.
Oni se griju na termo peć i onda stave kompletno sušilo (ono žičano, puno robe) na peć. Kako vrući zrak ide gore, suši.
Možda nekom pomogne