-
lekadol
ne znam da gdje da ovo stavim. znam da se ponavlja.
procitala sam sve o lijekovima za vrijeme dojenja, ali htjela bih ponovo, od vas, frisko cuti misljenje.
dojim. vec 2 dana uzimam antibiotike (dala doktorica ceporex), jako sam prehladena, kasljem, kisem, svasta. sve je bilo podnosljivo dok nije pocela migrena, evo vec treci dan traje. jucer sam popila lekadol i malo mi je bilo lakse.
sama sam, muz je na putu i moram sve sama, ne smijem leci u krevet i pokriti se po glavi
.
pitanje je:
citavu noc nisam spavala od boli, i danas me jako boli, ne mogu funkcionirati kako treba, smijem li popiti jos jedan lekadol? ili?
-
Lekadol je po sastavu paracetamol - lijek prvog izbora za snizavanje temperature i bolova kod djece. Pretpostavljam da nisi popila cijelu tablu, a dva paracetamola koja ti popije ne mogu naskoditi djetetu
Drzim fige da ti bude bolje
-
jesam, cijeli jucer. popit cu i drugi, vec sam luda.
hvala ti.
-
Možeš Lupocet 100 %,meni su ga dali još u rodilištu.
-
izdrazala sam bez tablete
. proslo samo od sebe. uhh..
-
I ja imala glavobolje, a miš kao da osjeti - šizio je dodatno i neće se smiriti kod tate. Pomoglo mi je što sam si namazala čelo s mentol mašću i čvrsto stegnula maramom. jer sam lekadol nije pomagao,.
-
Osoblje foruma
odra, pazi da beba ne udiše isparavanje te mentol-kreme.
-
odra, da mi te bilo vidit, hahahhaha..
-
odra, bolja je mast ona od eukaliptusa (pitaj u ljekrani koju mogu i djeca udisati)
nije opasno ako je i dijete udise,a mentol nije tako bezazlen
-
Pročitala sam jednom da je kod migrene dobro utopliti ruke (šake). Nije teško i valjda ne odmaže, pa probajte...
-
Na bazi eukaliptusa je, ali ima i mentola. Za bebu je štetno? Mislim, pazila sam da mi ruke ne budu od toga kad ga diram, a mislim da nisam dojila tako namazana, mora da je već isparilo... Joj, nisam o tome razmišljala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma