Gdje ima za kupiti ona daskica s kotačićima (nemam pojma kak se to zove) koja se zakvači otraga na kolica pa dijete na njoj stoji i vozi se?
Gdje ima za kupiti ona daskica s kotačićima (nemam pojma kak se to zove) koja se zakvači otraga na kolica pa dijete na njoj stoji i vozi se?
Kika![]()
vidjela sam u katalogu od TL da ima, kosta 500 kn
to se zove baby board. i meni je to prijateljica preporucila kad sam cekala drugo dijete, a kad sam isla traziti onda mi je prodavacica preporucila da kupim kolica koja to imaju ugradjeno (inglesina zippy), tako da nemas posebu dasku nego kao jedno prosirenje na kojemu starije dijete stoji. i to je stvarno super stvar, ne znam kako bih bez toga s dvoje djece.
Super, hvala!
Nama je prodavačica u jednom dućanu u Karlovcu rekla da toga nema za kupiti u Hrvatskoj, nego tek u Austriji
A vidjela sam već puno djece da se vozi tako.
Tridesetri, imam inglesina zippy al nemam taj nastavak, jel znaš di se može kupit?tridesetri prvotno napisa
i Peg Perego Pramette (mislim i Pliko, ali to nisam 100% sigurna) to imaju i spasilo nas je u puno situacija
jedini je problem što se na Prametti to može koristiti tek kad beba u kolicima počne sjediti
meby media shop 349 kn ( ducane imaju u zg merkatone i king cros)
Jel može taj nastavak na sva kolica?
Ja imam emmaljunga kolica i isto taj nastavak proizvode, ali mi se nikako ne naručuje iz Swe. a i jako je skupo!
ne baš na sva, ali na njihovoj stranici ima popis kolica na koja moze (i ne moze)
kasiopeja, to ti je jedno prosirenje na straznjoj strani konstrukcije, tamo gdje je onaj gumb za sklapanje kolica. fora je u tome da ljudi ne znaju da to tome sluzi. doduse ima raznih modela zippyja (moj je four seasons), provjeri u uputstvu.kasiopeja prvotno napisa
premda, isto je kao i sa peg perego, ono sto mirjana kaze, moze se koristiti tek kad su kolica u sjedecem polozaju.
ali je svejedno spas...
Mi smo imali stariji zippy (kupljen 2003.) koji nije imao to proširenje, mislim da to imaju kasniji modeli.
Možeš li me, molim te, uputiti na tu stranicu, i ja sam jako zainteresirana.loonalee prvotno napisa
http://www.buggyboard.info/index.phpStrobery Shortcake prvotno napisa
Nedavno sam vidjela jedna Peg Perego kolica koja imaju taj buggy board, ali koji se sastoji od dvije "police", tako da starije dijete može i sjediti na njemu! Samo nemam pojma gdje se može nabaviti i da li je univerzalan.
taj imaju u KikininaXY prvotno napisa
Mi imamo buggy board vrlo kvalitetan, čvrst i može ići na bilo koja kolica. Čak možeš regulirati udaljenost boarda od kolica. Samo što ga je MM kupio u Amsterdamu. :/
Naš je Lascal Buggy Board maxi.
www.lascal.se
Ja isto imam Inglesina zippy, ali ne kužim baš gdje je taj nastavak. Imam 2 gumba na stražnjoj strani, jedan za sklapanje kolica, a je li onda ovaj drugi gumb služi tome?tridesetri prvotno napisa
Info....loonalee prvotno napisa
U kiki ima za kupiti buggyboard+sjedenje, to izgleda nesto slicno kao ovo
http://www.revelo.co.uk/index.htm ( twoo ) ili ???
Hvala
Pitanej za mama koje koriste buggy board: udarate li nogama/potkoljenicama u njega dok gurate kolica?
zanimljivo pitanjeMaruška prvotno napisa
E upravo ovaj se prodaje u TL. Cijena 500 kn.Matilda prvotno napisa
Ne. Naš se da podesiti. A kad M ne stoji na njemu, imam špagicu kojom ga podignem i zakvačim za kolica.Maruška prvotno napisa
tridesetri prvotno napisa
kolica su proizvedena 2005 i nemam taj nastavak...![]()
Špagica!!! TO mi je falilo u životu :D Jel tvoj ima oriđiđi špagicu, ili si ju sama improvizirala? Ubije me u pojam nošenje kolica uz stepenice jer se ne mogu popeti zbog glupog buggy boarda!Matilda prvotno napisa
A za hodanje ne smeta ni meni, na Buzzu. Ali probali smo ga namontirati na Zapp, i to je bila totalna katastrofa, uopće se nije dao dobro namjestiti, sva sam se iskrivila dok sam gurala kolica.
meni je bila odlična ta daskica, na mojoj se može i sjedati, univerzalna sa par dodataka tako da ide na svaka kolica. upravo se sprema za burzu, pa ako kome treba može na pp!![]()
ima li tko slikicu buggy board s opcijom za sjedenje !
Oriđiđi špagica.ninaXY prvotno napisa
A i vrlo lako se skida.
Na kolicima imam fiksatore koji stalno stoje i na njih samo kliknem buggy.
Potraži toddler seat,Pinkflower prvotno napisa
ja sam za svoja našla ovo http://hipmaman-ivil.tripod.com/id3.html
I mislim da ću se riješiti ovih kolica i kupiti kišobran , ovo mi je sve preglomazno!
Navodno ima nesto slično buggy board-u ali + klupica za sjedenje !
Zanimaju me sve opcije jer moram nesto slicno nabaviti.......
Je li netko probao nešto od ovog na Qiunny Speedi?! I meno je hitno jer ne mogu nikamo s njima...
Pogledaj na ovim stranicama !
http://www.buggyboard.info/page.php?buggy=81
Hvala, vjerojatno ćemo kupiti!
cure, ima tu http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=60607
ne. Ovo što sam ja vidjela u Kiki ima daskicu za stajanje i jednu malo širu odmah ispred za sjedenje, tako da ako dijete sjedi je okrenuto prema roditelju koji gura kolica..Pinkflower prvotno napisa
Hvala !![]()
Postoji i ovo
http://soncek.si/si/buggypod-dodatni...ka-i7494.shtml
Mi imamo par puta korišten buggyboard lascal, nije nam trebao jer nam starija cura lijepo hoda pa ako neko želi ga prodam.
Ovakav http://soncek.si/si/lascal-buggy-boa...oo-i8522.shtml
dali još netko slučajno prodaje buggie board?
javite se molim na pm
A može li se taj buggyboard kombinirati s ležećim položajem kolica, ili košarom ? :/
mislim da može jer se,koliko sam bar ja skužila, može regulirati taj dio koji montiraš na kolicala_mama prvotno napisa
Malo podižem temu.
Jel zna netko gdje se može kupiti buggy pod tj. dodatak za kolica za sjedenje za starije dijete koji je kompatibilan s Jane Nomad kolicima?
Jel ima još u Kiki,da ne idem tamo bez veze i kolika je cijena?
Bilo je pred par mjeseci. Nešto preko 500 kn.mali mrav prvotno napisa
530 je bilo ali ja sam isto davno vidjela,prije jedno 2 mj. kad sam bila nije više bilo
mi smo kupili buggy board i zadovoljni smo
imamo ga sa zappom,malo je bed jer je zapp lagan ali ipak funkcionira
Našla i kupila u međuvremenu u Kiki. Košta 519kn i nama je super jer mi stariji klinac sjedi ili stoji dok se mlađi vozi u kolicima. Super stvar za one koji imaju djecu s malom dobnom razlikom.![]()
I meni ce trebati nesto za dvoje dece - razlika ce biti 24-25meseciStariji se uspavljuje u kolicima i sumnjam da ce se to promeniti u narednih mesec-dva kad ocekujemo bebu! Planiram da koristim kolica koja mogu u skroz ravan polozaj + neki buggy board/pod + sling. Tako mi se cini da cu imati sve opcije istovremeno, a relativno lagano za prenos: beba u kolicima i vejiki decak na boardu ili vejiki decak u kolicima i beba u slingu! I pseci povodac u zubima
A ponekad se zapitam dal cemo ikad uspeti da izadjemo ispred zgrade, a da niko nije rasplakan, gladan, mokar... i da dzabe razmisljam o ovim "velikim" setnjama
Litaf seat2go mi deluje odlicno jer starije dete moze i da stoji i da sedi. Sigurno nije tako udobno kao buggypod, ali je zato 3 puta jeftinije... Zanimaju me iskustva: kako funkcionise za penjanje na ivicnjake, za par stepenika? I deluje mi da dete moze lako da padne sa toga? I nisam nasla da li to moze nekako da se sklopi kad se ne koristi?
Posljednje uređivanje od YellowSky : 14.01.2011. at 23:23
zna li itko koji board kupiti za graco trekko trokolicu...???e da ide i na zapp,,,