Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: tko ima veća prava??

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno tko ima veća prava??

Naišla sam na sličnu temu, ali nije ista.
    Naime, muž i ja se nakon deset godina razilazimo (razvod si još ne možemo priuštiti).
    Ja krećem raditi još jedam posao, želim dijete za sebe. ALI MM neda dijete. Otvoreno je najavio krvavu borbu. Ja ću se boriti do posljednje kapi krvi. Hoću.
    Ja sam zaposlena na neodređeno, već 2.5 godine, on ima firmu koja ne posluje, i koja je u dugovima do grla. Dosad dmo živjeli sa njegovima u kući, dijete i ja idemo u podstanarstvo.
    Znam, znam, da će mi i on i njegovi na silu pokušat uzet dijete kad budemo odlazili??
    Što da radim, mi se ne možemo dogovoriti, unatoč tome što bi ja htjela da se nastavi družiti sa tatom??
    Smijem li ja uzet dijete i otići?? Smijem li otići nenajavljeno da izbjegnem fizički sukob, i još veću traumu za dijete???
    Što da radim?? Spremna sam se odreći i kruha i vode da se maknem, ali ako mi uzmu dijete samnom je gotovo. Kako da to izvedem, koja su moja prava??

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko ja znam da imate jednaka prava... Za ostalo neznam kaj da ti velim, sretno i tebi i malom vodenjaku ak si tako odlučila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •