Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: čizme dr martens

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno čizme dr martens

želim kupiti navedene čizme, ali broj 38 mi tijesne, a 39 preogromne.
    što učiniti?
    prodavačica me uvjerava da će se 38 razgaziti, ako ih namžem tom nekom kremom iznutra i nosim par dana na debele čarape.
    vi koje imate te čizme, razgaze li se?
    ili ima li netko već razgažene, a želi ih prodati?
    pliz.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam isti problem.
    uglavnom kupim manje, razgaze se do neke mjere, ali ih ipak osjećam, nije mi nikad totalno udobno.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja pikiram da kupim jedne, zelene
    znam da na deklaraciji pise: obuca za suvo vreme, ali da li mogu ipak da se nose i kad je vlazno? ne mislim da skacem po baricama niti u sneg do kolena, ali po gradu da ih obucem i kad je kisa, da li mogu?

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma ja bih kupila i te veće, ali preširoke su mi gore pa ružno izgleda, a i narozaju mi se nekako kod gležnja, a manje mi super izgledaju na nozi, ali tiskaju.
    joj, joj.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su sve marte u konacnici promocile. Ako nisu promocile onda bi mi se kondenzirala vlaga na onim celicnim kapicama, pa bi mi prsti uvijek bili ledeni. I nisu mi se razgazile. Odnosno, da buidem tocnija, jesu, kad su se vec skoro raspale.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se pomirila s tim da neki modeli cipela, tj proizvodjaci i njihov kalup, jednostavno ne pasu mojoj nozi
    i otkad kupujem cipelu za koju, cim je probam, znam da me nece nazuljati, kvaliteta zivota mi se poboljsala

camperice, koliko god prekrasne bile, mene ubiju jos u trgovini
    da se ne bi zuljala u njima, nema sanse, pa u cipelama provodim 8-9-10 sati dnevno
    Posljednje uređivanje od ivarica : 10.11.2010. at 16:26

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja volim te robusnije čizme, a osim martensica nisam pronašla takvih. ali evo posustajem. ne mogu dati tisuću i nešto kuna za nešto što mi je nudobno i što neću moći nositi. šmrc.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni svake camperice naprave krvave žuljeve ali kad to preživim onda su savršene

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj camel prvotno napisa Vidi poruku
    ja volim te robusnije čizme, a osim martensica nisam pronašla takvih. ali evo posustajem. ne mogu dati tisuću i nešto kuna za nešto što mi je nudobno i što neću moći nositi. šmrc.
    a.r.t. zna imat robusnih

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam taj problem riješila tako da sam martensice stavila kod obućara na kalup, nakon tjedan dana -udobne su kao šlape

anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

prvi dan dobila žuljeve, sad ih praktički ne skidam s nogu

od prve su mi bile dobre veličine i nisu me tiskale

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam taj problem riješila tako da sam martensice stavila kod obućara na kalup, nakon tjedan dana -udobne su kao šlape
    Dobra ideja. Odlicna.

Samo mi je Lutonjica sad nabila nervozu s ovim articama.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kupila sam tu na forumu marte i broj mi je bio ok, ali su bile tvrde za pop.... kako imam jači rist na lijevoj nozi , tu lijevu nisam ni mogla do kraja obući....a cipele prelijepe

niske crne marte, san snova

i odnesem ih kod šustera na tjedan dana na kalup i fakat su se smekšale i produljile za pola broja, sad ih ni ne osjetim
    Posljednje uređivanje od maria71 : 09.11.2010. at 18:57 Razlog: brzopletost

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam jos kao teenagerka odustala od marti, cak sam neki dan bila iznenadjena sto ih moja necakinja ima. prvo pitanje mi je bilo joj zar te to ne zulja, ali njoj to trenutno nije bitno
    camper cipele i cizme me nikada nisu nazuljale i moram priznati da mi je ovo prvi glas, imam troje.
    a u kupovini cipela ponasam se ko ivarica, sto mi je kao slapa u ducanu to kupim, prica razvuce se i sl. me vise nikada nece navuci, na to se nasmjesim i kazem volim ja svoje nogice i dok se cipele razvlace
    Posljednje uređivanje od spajalica : 09.11.2010. at 19:43

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je Camper na pol broja i zuljaju me. I ne moze me nitko nagovoriti da ih kupim.
    Al zato su mi El Naturalista savrsene. Ko da sam plisanu igracku navukla na nogu.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    kupila sam tu na forumu marte i broj mi je bio ok, ali su bile tvrde za pop.... kako imam jači rist na lijevoj nozi , tu lijevu nisam ni mogla do kraja obući....a cipele prelijepe

niske crne marte, san snova

i odnesem ih kod šustera na tjedan dana na kalup i fakat su se smekšale i produljile za pola broja, sad ih ni ne osjetim
    Jesu to one moje?

Marte su me ispočetka strašile jer sam čitala na forumu o krvavim žuljevima , ali na kraju nije bilo toliko strašno. El Naturalista su mi , doduše imam samo jedan model, ali pretpostavljam da su i drugi udobni. Artice, hm. Od 4 modela koja sam imala 2 mi nisu odgovarala, 2 su mi super.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

El Naturalista imam jedne visoke na vezanje koje sam kupila u outletu, udobne su ali im se jezik pomiče i to me nervira.

Art nemam, Camper kao što rekoh - imam npr. one njihove najklasičnije cipele na vezanje http://www.izaberi.hr/slike/dog/1013775/6.jpg taj tip, napravile su mi užasne žuljeve ali sada su mi kao da imam kožnu čarapu na nozi. Ali imam sad jedne debele zimske, i te baš nisu udobne a i škripe dok hodam.

Ali najgore su Kickersice.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su Kike skroz dobre. Taman upadam u taj medjubroj - mislim da se ti brojevi pomicu po trecinama, a nasi po polovinama i da je zato tolika razlika izmedju brojeva (ne znam, samo nagadjam). Imala sam i Kickers šlape i niske crne lakirane (joj, te su bile mljac), sad imam crvene visoke od glatke koze, kupljene na forumu nakon sto ih pol populacije nije moglo staviti na nogu :pepeljuga:
    Inace, meni su genijalne Primigi cipele. Imala sam 6 godina patike koje su bile preudobne. Sad imam otrovno zelene buce. Predobre.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja imam jedne marte, vel.37, a inače sam 38/39. Uglavnom, onako su kao bebaste, kao one cipelice za curice s remenom preko stopala. Metalno plave. PREDIVNE. Nosim ih već više od 8 godina...Isplatila se svaka lipa dana za njih.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

teddy, da one tvoje, sad su mi ko šlape

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

camel
    ja sam imala totalno isti problem. Kupila sam marte prije mjesec dana. Moj broj je 38, ali kad sam ih probavala jako su me žuljale a imala sam i umorne noge od cjelodnevnog hodanja. I kupila sam broj veće. One me minimalno žuljaju još uvijek, ali nisam baš zadovoljna sa tim glomaznim izgledom.
    Prve visoke koje sam imala su bile 38 i trebalo im je jako dugo da mi postanu ugodne (krvavi žuljevi duugo...). Imam nekoliko modela niskih br 38 i tu je manji problem.
    A sa puštanjem vode imam različita iskustva: dvoje visoke i jedne niske mi puštaju, a jedne niske i ove najnovije visoke mi ne puštaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikad nisam imala žuljeve od marti, a pogotovo ne krvave. a jedno 10 godina sam nosila isključivo marte LOL

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikad nisam imala žuljeve od marti, a pogotovo ne krvave. a nosila sam isključivo marte 10 godina LOL

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ali najgore su Kickersice.
    Ovak i meni, prestrašno kako mi iskasape noge a sve prekrasni modeli ...
    Isto imam pozitivno iskustvo sa šusterovim kalupom, tako sam malo pripomogla divnim Camperovim čizmama koje već 3 zime ne skidam s nogu.
    Ali marte su mi i dalje ljubav koja ne umire, nakon već 20-tak godina kaj sam prve imala. Sad već godinama nosim jedne zelene, poluvisoke, podstavljene iznutra pa su fine tople. Nosim ih uglavnom zimi na snijeg i bljuzgu, i apsolutno nikad nisu promočile.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam od Marti na početku dobila žuljeve, no kad se razgaze- savršene

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

imam iste marte od 1997. nikad me nisu žuljale ali lijeva pušta vodu već par godina. sad ste me stvarno iznenadile s žuljevima. ja sam u mojima znala hodati po 6 sati dok sam radila u elektri, nikad nisampronašla drugu obuću koja bi bila i za ured i za teren po ljeti ( da se noge ne skuhaju).

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam marte kupila *99. godine, nosila ih i stavila na tavan. Ove sam ih godine kad sam bila u KC kod svojih uzela, dobro namazala kremom da koža omekša ( jer su tvrde ko kamen), i sad ih pomalo nosim, a kad zakrka u Lici snijeg bit će super, broj su 41 i ništa me ne žuljaju jer su mi taman ali mi na lijevoj biježi nešto jezik na stranu, eto to im je barem kod mojih mana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •