Jasno da se vrijeme posjeta ne moze definirati nekim statistikama, jer svaka je situacija, svako dijete i svaki susrte jedinstven. Mi se isto dosta pouzdajemo u misljenje osoba iz centra, jako su kompetetntne, ali i fleksibilne, pa planiramo posjete za desetak dana, pa debrifing, pa onda vidimo dalje. Svi se slazu da nema sheme posjeta primjenjive za svaki slucaj, pa zato jos ne znamo kad ce doci na spavanje, iako su papiri gotovi.
Takoder mi se cini dobro da imamo koji dan vremena izmedu posjeta da se "oporavimo" od emocija. Prvi tjedan uopce nismo spavali i da smo ju odmah mogli povesti doma dobila bi najneispavanije roditelje koje poznam....(a to za mene nije idealno stanje). Uglavnom drugi susret je prosao na friskom zraku, uz loptu i ljuljacku smo se svi brzo opustili i nsmijali. A danas sam se toliko raznjezila, da sam ju na momente samo gledala, zaboravila sam se igrati (dobro da smo dvoje)....potpuno se raspricala, ludo smijala dok smo ju skakljali i ponosno nam pokazala svoju sobu...svakim mi se susretom cini sve ljepsa i zadovoljna da nas vidi (valjda si to ne umisljam )