Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Crvenilo od pelene???

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Crvenilo od pelene???

Ako netko možda može pomoći. Curici se pojavilo crvenilo ispod pupka, preko cijelog trbuščića i ispod i iznad prepona. Danas su se počeli javljati i neki kao vodeni plikovi. Da li bi to možda moglo biti od pelene?? I sa čime to mazati?? To nekako sve gore izgleda!!! Inače, guza je čista.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni to baš ne izgleda uobičajeno, osobito ovo s plikovima. Moja je preporuka da to ipak vidi liječnik ili ako imaš prilike pozvati patronažnu sestru. Ne znam kako je to kod vas, ali kod nas je patronažna na raspolaganju kad god je zatrebaš. Ona obiđe dva-tri puta u prvo vrijeme poslije poroda, a ako je zatrebaš dođe po potrebi. No, nije svuda tako, osobito u velikim gradovima (ja sam ipak u manjem mjestu).
    Inače, ružno crvenilo kod mog sina koje je stalno vlažilo i nije se povlačilo, na savjet patronažne riješila je Betrion kremica u roku tri dana.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Idi doktoru, plikovi mogu biti od impetiga, to je bakterijska (streptokok ili stafilokok) infekcija kože, zarazna je naročito među djecom i brzo se širi po cijelom tijelu. Nama su izgledali kao vodene kozice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •