Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Porodiljni nakon komplikacija

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Porodiljni nakon komplikacija

Molim savjet!
    Gin ni je otvorila komplikacije u trudnoći u 22. tjednu zbog upale bubrega na šifru koja nosi 14 dana bolovanja, no komisija koja dolazi kod primarnog liječnika opće prakse mi je to odmah preimenovala u komplikacije do početka porodiljnog. No u onoj "uputnici" ne stoji tako izrijekom već su navedeni datumi, točnije- bolovanje prestaje 14.12 na posao se javiti 15.12. Ti se datumi vežu na termin koji mi je na nalazu privatne gin koja mi vodi trudnoću. Međutim, sestra kod primarne ginekologice mi je u trudničku knjižicu upisala drukčiji termin (31.01. umjesto 28.01) i pretpostavljam da ću shodno tome porodiljni moći otvoriti od 17.(ili 18.) 12. Što mi je sad činiti obzirom da mi 3 dana vise u zraku a znam da na smijem prekidati komplikacije ako ne želim silne nule u prosjeku za porodiljni?
    Hvala!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gin ni je otvorila komplikacije = gin mi je , naravno. ovako djeluje zbunjujuće

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ili će ti ginekolog na pregledu prije isteka komplikacija produžiti bolovanje još tih par dana (ako ćeš morati mirovati) ili neće. U tom slučaju, vratit ćeš se na posao, a prekid do rodiljnog će biti kraći od 30 dana tako da nećeš morati nositi novi izračun plaća radi izračuna naknade, već će se koristiti stari izračun. Također, u slučaju povratka na posao, ako se dogovoriš sa poslodavcem, možeš iskoristiti i godišnji odmor.

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hvala ti puno..što se mene tiče ja mogu odraditi ta 3 dana (sad kad sam ozdravila i nedostaje mi posao), ali imam zamjenu kojoj bi onda prekinuli radni staž na 3 dana (radim u školi) pa ću ipak zamoliti gin da mi produži. Bitno mi je da mi ne utječe na izračun plaće za porodiljni jer zato i nisam prekinula komplikacije prije par tjedana kad sam ozdravila (stisla recesija..)
    hvala ti još jednom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •