-
Lasada puno ti hvala na ovom iscrpnom odgovoru, dobila sam puno ideja.
Neki dan sam u Billi kupila one spužvaste puzzle za po podu i s tim se jako voli igrati i radi kućice, ali kao i kod sillyme voli da se ja igram s njom, a to ne volim u velikoj mjeri jer ju volim gledat kako se sama igra i kako joj mašta radi. Napravila sam kućicu od ormarića i plahte, ali nije baš bila zainteresirana, onda sam joj dala ladicu u bracinom ormariću, e to je već bolje, ruje po njoj. Uredila sam joj na stolici kuhinjicu i uskoro je sve bilo posvuda, makaroni po cijelom stanu još ih pronalazim dok metem...
Uzela sam par dana da ju doslovce pustim da radi šta hoće, ali da ju pratim i da ju imam na oku baš da vidim kakve afinitete ima i što joj je u sferi najvećeg interesa. Svašta je bilo, dopustila sam joj da se javi na telefon jer sam bila sigurna da baka zove i tako je pričala na telefon nekoliko minuta sa sestrom iz rodilišta (jaojao-ona viče baka, baka ja mislim pa valjda je baka!!!), pustila sam ju da tipka po kompjuteru, uključila sam joj Word i povećala slova (najbolja stvar za nju) tako je lijepo pisala i urlikala od veselja, ali nakon par minuta uspjela je spremiti u smeće par dokumenata s desktopa, dala sam joj da slaže kuhinjske krpe iz ladice i čim sam se makla u drugu sobu počela je s njima brisati podove i kad sam ju vidjela rekla je: pomažem mami!!!
Ja vidim na njoj da ona jako dobro zna što je zabranjeno i predobro i samo čeka da ja skrenem pogled i onda uradi baš to. Skriva se iz stupića u boravku i telefonira na mobitel, klika po njemu, a zna da ne smije. Upravo ju pratim i vidim da gleda, škilji i smišlja...čeka da izgubim fokus s nje...
Jako je živa (isto na mene) i ne želim ju sputavati ne želim da zatomljuje svoje osjećaje pa joj pustim dosta slobode.
Evo je sada trpa stvari u šoping kolica i tako se lijepo igra i priča sama sa sobom. To je najbolja igračka ne uključuje nikakvu interakciju samnom, sama ih vozi, utovaruje, istovaruje... ZAKON
Zahvaljujem svima na savijetima na puno ideja dolazim every day!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma