Jedan dan sam išla prat prozore u spavaćoj sobi i dala joj krpicu, lavor s vodom i rekla da briše krevet. Budući da obožava vodicu bila je oduševljena. Svako je malo tražila da joj ponovno smočim krpicu. Počele smo s tim da joj ja za početak smočim krpicu jer bi bilo vode po svuda. Ja sam prala prozore ona je brisala stranice kreveta. Isto tako imamo ormarić gdje stoje krpe za brisanje od stare plahte. Ona je bila tako sretna, a ja sam u miru radila svoje dk je maleni spavao. Drugo jutro kad se ustala prvo je rekla: "Mama, imo pozore prat, imo pospremat!" Ja se sve borim da se ona s nečim igra dok ja pospremam kad to tako lijepo ide i kad ona posprema samnom. Vidjela je da nešto čistim sa starom četkicom za zube i to joj se svidjelo i ja njoj dam četkicu pa ti čisti! Objasnila sam joj da je ta četkica samo za čišćenje, da s njom nesmije prati zube jer je fuj bljak hrać. Tako ju lijepo zaposlim. Kupila sam joj u Mercator baby centru malu metlicu i lopaticu i ona s tim mete istovremeno dok i ja metem stan. I lijepo se mi dogovorimo da sve metemo na jednu hrpicu i drži se ona toga i još mi puta spomene da ja slučajno ne bih zaboravila gdje je naša hrpica.
Sada ću vidjeti idući tjedan u našem zajedničkom pospremanju kako će to funkcionirati. Možda mi stan problista!!!! Pitat će me muž kaj sam skuhala, ma nisam ništa cijeli dan sam pospremala!!!!!!!))