Pokazuje rezultate 1 do 50 od 75

Tema: Neposlušna divljakuša

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u vezi toga da ih nista ne zadrzava, ja sam ovo proljece klicne uspjela "natjerati" da se igraju s jednom igrackom dugooooooooooo, a ja sam uzivala.
    jedan dan smo svi otisli u ducan i izabrali igracku. i ja sam izabrala za sebe i to je bilo moje i to se nije smjelo dirati. to im je bila najdraza igracka. potiho su se igrali danima. a najbolje bi bilo tiho da nas ne cuje . uglavnom sad sam im poklonila istu i uopce nije zanimljiva

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    u vezi toga da ih nista ne zadrzava, ja sam ovo proljece klicne uspjela "natjerati" da se igraju s jednom igrackom dugooooooooooo, a ja sam uzivala.
    jedan dan smo svi otisli u ducan i izabrali igracku. i ja sam izabrala za sebe i to je bilo moje i to se nije smjelo dirati. to im je bila najdraza igracka. potiho su se igrali danima. a najbolje bi bilo tiho da nas ne cuje . uglavnom sad sam im poklonila istu i uopce nije zanimljiva

a na temu: ja sam uvijek dopustala da se igra s cim zeli, naravno ako nije opasno. opsane stvari bi uklonila, ili one krhke i lomljive. prekapanje po torbama, po odjeci u ormaru, ladicama, kutijicama to mu je uijek bilo zanimljivo. ima i svoj usisavac, i metlicu i uvijek mu dam neku krpicu da nesto brise sa mnom, kuha itd. djecu to zanima i ne radi se o neposlusnosti nego je to takva faza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •