Šniki, slavonka, sretna ... baš mi je žao da vas neću vidjeti
Joj cure i dečki i nama je žao.... suze ronim još od sinoć... što zbog kave, što zbog Latinice.... uf...
Slavonka2, nemoj se brinuti, bit će još kavica. Pozivam i nove cure da se pridruže kavicama. Ovdje možemo razmijeniti iskustva, popričati o protokolima, večeras sigurno i o Latinici, naučiti nove stvari, etc.
Ma jooooooooooooooj......baš sam u banani....al eto, pak ste nas vidli na TV-jcu, bar nekaj....al bit će kafunjara za mesec dana, kaj ne???
Vi sad pijete kaficu a ja slušam svoju svekrvu....tema, Latinica......a mi bi bili s vama.....
![]()
Joj šniki baš nemamo sreće... nadam se da barem ove na kavici uživaju a da se mi vidimo na sljedećoj....
ufff, otkad sam došla u Zg ništa i danas 2 stvari odjednom.. žao mi za poluditi šta vas nisam vidila sve!
Vidim još se nitko s kafice nije javio...pa ću ja prva! Bit će da se zaružilo,nema čak ni zapisnika s opravdanim i neopravdanim ! Baš mi je drago što sam bila i upoznala nova simpatična lica,a vidjeh i jedno ponato
(iako me sad sve boli-jer sam cijeli dan u pogonu- malo pretjerah,ali nije mi žao). Veliki pozdrav svima do sljedećeg puta...
Druženje je bilo, kao i uvijek, psihoterapijsko i inspirativno, javit će se zapisničarka sa popisom sudionika kad se probudi
.
mah mah svima. Bilo mi je super. Drago mi je da sam upoznala još cura. Obećajem da ću češće dolaziti na kavice
za aeneu - ovo je bilo jače od mene. A ti draga sad na ostatak tema
angel1, baš mi je drago da ti je takav dojam s kavice i da će tvoje iskustvo potaknuti i neodlučne da nam se pridruže, lijepo si svjedočila da ne grizemo![]()
Cure drage, baš mi je bilo ugodno... one koje nisu bile, propustile su (osim nas samih) i fine klipiće od Gabi i Ljufi, Aeneine poznate bijele domaćice, i Kadaunine prefine kekse iz Mullera... mmmm...
do sljedećeg susreta!
Aurora, jesi sretno stigla???
Na kavici je bilo super, ja sam se opet toliko nasmijala (aenea), upoznala nova lica, jela prefine kiflice koje je napravila Gabi, sve u svemu bilo je super!!!
Nadam se da ću ipak moći doći i na sljedeću kavicu...
I još uvijek čekamo zapisničarku da nas sve pobroji![]()
svima. Na kavici je bilo super. Dobila sam, osim nekih novih informacija vezanih uz MPO i odličan recept za bijelu domaćicu
. Aenea, hvala puno. Pravi zimski kolač s okusom cimeta i čokolade.
Gdje nam je zapisničarka? Izgubila se na putu do Rijeke?
Posebno mi je bilo drago upoznati nove cure i vidjeti Dodirko ... ma sve po redu.
Ksenija, zbog tebe sam radila klipiće a ti me iznevjerila, šmrc.
Neka nova lica... ali i dalje je vrlo veselo, edukativno i brbljavo i glasno. Možda su geni
Još da mogu povezati sve osobe i nickove bilo bi odlično.
Pusam vas sve.
Jedino što se tamo grizlo su oblizeke, žao mi je samo što sam ja pucala po šavovima pa nisam baš mogla grickati one njami stvarčice...
Uglavnom zaista ugodno i kako je netko napisao vrlo edukativno (za početnike pogotovo) , a za ove "stare " koke (ali samo po poznanstvu-da ne bi bilo zabune) veselo, veselo...
![]()
![]()
Evo me! Sretno stigla tek maloprije.
Bilo me je super! Jako mi je drago sto sam vas sve upoznala, pogotovo nase televizijske zvijezde, Gabi i Ljufi, te Gabi25. Uzivala sam u veselom razgovoru s obiljem korisnih informacija, u predobrim kiflicama (koje smo u glavnom potamanile mare41 i ja) i iznenadjujuce dobroj bijeloj Domacici (pravo otkrice!)...
Od prijavljenih su se uredno pojavile i prusustvovale slijedece osobe:
Ljufi (kao jedini predstavnik nasih, kako se ono kaze - boljih!, polovica)
Gabi (izvrsna kuharica, koja nas je sve razveselila s fantasticnim kiflicama, a ne klipicima kako se pogresno tu govori)
mare41 (nasa organizatorica i osoba zasluzna za moje prisustvo na ovom hvalevrijednom susretu)
aenea (osoba bez koje sigurno ne bi bilo toliko zabavno i veselo)
Gabi25 (kojoj smo se svi divili na njenoj ljepoti i šarmu)
Kadauna (prekrasna trudnica s mnostvom zanimljivosti koje se od nje mogu saznati)
angel 1 (vrlo draga trudnica, mladjahnog izgleda i diiivnog trbuscica)
molu i Miki76 (koje mi izgleda nisu bile dovoljno blizu da bi ih ovaj put po necemu izdvojila i zbog kojih cu zato morati na jos jednu kavu u Zagreb)
jedna neforumasica zanimljive profesije i vrlo zabavna sto se mozda ne bi mislilo obzirom na to cime se bavi
Osobe koje su bile prijavljene, a onda s nase tocke gledanja neopravdano izostale i koje zbog toga treba prozvati su:
sretna35 (hm, hm mogla je svog Lupka umjesto u igraonicu dovesti i k nama vjerujem da bi mu bilo isto tako zabavno, ako ne i vise)
slavonka2 (njoj mozda i mozemo oprostiti zbog izvanrednih okolnosti koje su je sprijecile da dodje, jer znamo da u protivnom sigurno bi)
šniki (sta je ono bilo s šniki?) - a mi smo pripremili poseban docek za nju kao nasu najpopularniju televizijsku zvijezdu... - mozda je samozatajna kao Seherezada, pa zato nije dosla?
Marnie i coolerica - jedna od njih, ali nisam sigurna koja je potpuno neopravdano izostala jer je radije ostala spavati u krevetu, umjesto da se dodje s nama druziti, nadam se da zato ova druga ima bolji izgovor, sto i isto vazi i za
rikikiki
Ali zato su nas ugodno iznenadile cure koje nisu bile na (mom) popisu, pa su svejedno dosle. Svojom nazocnoscu nas je pocastila nasa Dodirko, dosavsi samo zbog nas takoreci direktno iz bolnice! (Ona spavalica neka se sada posrami jos i vise zbog toga).
Pridruzila nam se takodjer i visibaba forumasica koja vec duze vremena slabo forumira, ali koja je mozda i najvise zasluzna za to da vam ja sada pisem ovaj zapisnik, jer je ona prva forumasica koju sam u zivo upoznala i zbog koje sam pozeljela upoznati i druge forumasice...
I za kraj svojim dolaskom su nas razveselile taca70 i AuroraBlu.
Sve u svemu bilo nam je odlicno, ma zapravo ludo i nezaboravno!
Do slijedece kavice, bez neopravdanih izostanaka sve vas puno pozdravljam!
Posljednje uređivanje od Aurora* : 17.11.2010. at 18:48
Aurora, draga, hvala što si doputovala iz rijeke zbog nas, i drugim putnicima hvala(nemojte se javljati sad vi koji putujete iz dubrave itd
)
Posljednje uređivanje od mare41 : 17.11.2010. at 18:50
Eh, zaboravih nam ksenu28! Mogu samo reci da zaista ima opravdan razlog! I ne, nije joga, a sto je nadam se da ce nam to ona sama sretno objaviti za 14 dana.![]()
Godinama se povremeno dopisujem sa Visibabom :heart:
Pa Aurora* i AuroraBlu napokon da sam vas upoznala. :heart::heart:
Svima što prije želim trbuščiće poput Angel1 :zaljubljen:
Svima mah mah.... nadam se da se vidimo skoro.
nisam ja Aurora, majke mi, ja se na vrijeme opravdala šefici mare (a bila sam ni 5 min od vas samo nije bilo prilike za uteći)..
ma 'fkors najlakše na svog drvlje i kamenje![]()
i još napad na jadnu šniki kojoj je došla svekrva.. pa šta će reći ljudi kakvi smo mi to Primorci ?!? ccccc...
Samo da znas, ti si me najvise razocarala! Veselila sam se da necu biti jedina Rijecanka tamo, a ti nedosla...
A, ne, ne, ne! Nema napada na sniki. O Seherezadi sve najbolje pa tako i o njoj. Promaklo mi je da je bila sprijecena zbog sveki. Zbog sveki bi se sasvim sigurno i Seherezada zrtvovala. Zato njoj, sniki znaci, pisemo opravdano!
iskupljujem se kavom u Rijeci (još 8 dana i eto meeee)
A je, coolerica se ispričala, a nije bila napeta ispričnica, Evo još da ispravim da uspavana nije ona koju si optužila
, i možemo zaključiti zg kavu pozivom na riječku
?
draga moja Aurora*, bas mi je drago sto si me nagovorila da dodjem na forumsku kavicu pa makar i samo na kratko. uf, bas mi je bilo zao sto ne mogu duze ostati.
tako sam sretna sto sam ovako slucajno napokon uzivo upoznala Dodirko
nasla se tu i moja stara poznanica aenea
ljufi i Gabi svaka cast na prefinim kiflicamai jos jednom veliko hvala na medijskim istupima
i ostalom drustvu koje sam upoznala saljem puno pozdrava, posebno nasim dragim trudnicama![]()
može mare!
aurora, kao dugogodišnja zapisničarka skidam ti kapu za dobro obavljen posao
Svaka čast slatkoj i predanoj zapisničarki na ovom iscrpnom i hvale vrijednom izvještaju.... da ne spominjemo i njen put...![]()
A što se tiče trbuščića... zato sam i mijenjala mjesta sjedenja pa bi po "Dodirko receptu " uskoro trebalo biti puno trudnica s ove kafice...ja se nadam da sam proširila virus.. (a imala sam i pomoć
)
Puse svima