Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: najbolje i najgore sjecanje s poroda

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno najbolje i najgore sjecanje s poroda

sto vam je najbolje, a sto najgore sto se mozete sjetiti s poroda?

meni je definitivno najbolji trenutak kad su bebicu nakon pranja stavili na mene, a ona isti cas prestala plakati, koja je to sreca...
    i jos mi je bilo super nakon svega, onih dva sata lezanja na hodniku. sjecam se da sam buljila u reflektor na stropu i osjecala se ko da sam oslobodila zagreb!

od losih stvari, prvo mjesto dijele sivanje i rezanje, ne znam tocno koje me od toga dvoje vise boljelo...
    takodjer u fazi tranzicije, prije samog tiskanja, pomalo sam se izgubila, a babica je bila strasno bezobrazna, to mi je mislim bio najtezi trenutak, taj neki strah...sreca da je mm. bio sa mnom

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i meni je definitivno najljepši trenutak bio kad sam ga uzela na ruke
    a najgori kad me pregledala dr uf koju ruku tešku ima a ponašanje kao da sam krava a ne ljudsko biće

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

najbolje - kad su mi elu konačno stavili na prsa, otvorila je jedno oko, rastapala sam se
    najgore - grozna, grozna dr. sa svojim komentarima i jaaaaako bolni trudovi pred kraj

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Najbolji dio mi je kad sam izlazila uz sale i na ruci vidjela narukvicu na ruci i kroz maglu sliku na mobu od pahulje a najgori kad je ctg pokazao tahikardiju i ona duga tri tjedna u bolnici

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

uz=iz

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

najbolje = kada sam izašla iz sobe za intenzivnu njegu u normalnu sobu i kada je Vid provodio skoro cijele dane samnom.
    najgore = kada sam nakon nekoliko sati shvatila da sam prilikom prvog susreta sa svojim djetetom bila još drogirana (rodila sam carskim rezom) i da nisam do kraja bila svjesna svega.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

najbolje- cijeli tijek poroda i napokon - mišek u naručju...

najgore- odjel babinjača i cimerica koja se nije prala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj andrea prvotno napisa
    :shock:

najbolje - moja mala bebica, zamazana, s verniksom - u mom naručju.

najgore - prvi put epi, drugi put ništa.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Citiraj andrea prvotno napisa
    :shock:
    ma, da;znaš one fore od prije 500 godina; 40 dana nakon poroda žena se ne pere, ne smače kosu...itd...btw, ona se samo znala prebrisati s nekakvom mokrom krpom; koma, fuj...
    sorry, malo off topic

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nemreš vjerovat

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

najgori trenutkak mi je bio kad am se probudila nakon carskog i pokušala nakašljati.
    najbolji... ma zna se...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najjaci mi je trenutak (u zivotu) bio kad sam tek rodenog ivara uzela u narucje, a on me gledao u oci pogledom u kojem kao da je bilo smjesteno zadnjih milijardu godina.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

eh, ivarice... pjesnički izražaj...

sjedi, odličan.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nije pjesnicki.
    to je trenutak kojeg cu se sjecati cijeli zivot. i uvijek ce me najeziti. ocekivala sam da me traze uplakane, krmeljive oci. a susrela se s pogledom u kojem je cijeli svemir, a ja ga ne znam procitati.
    kasnije je taj svemir postajao sve manji. sad tu stane samo ovo nase nebo.

znam da smo o tome vec pisale, neke mame su slicno opisale svoje iskustvo.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    najgori trenutkak mi je bio kad am se probudila nakon carskog i pokušala nakašljati.
    najbolji... ma zna se...
    i još danima kasnije ....barem meni

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ja sam na 2. carski otišla turbo prehlađena - kašljanje svakih 5 minuta, puhanje nosa...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

najgori kad je doc nakon devet sati poradjanja rekao da moram hitno na carski (pocela sma da placem kao kisa i smirivale su me dve doktorke anesteziolozi - cudi me da mi nisu dale nesto za smirenje )
    najbolji kada sam konacno na duze od minuta zagrlila svoju mrvicu, dva i po dana nakon poroda po prelasku sa intenzivne u sobu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

najgori - 3 dana do poroda u bolnici dok su doktori raspravljali što će sa mnom
    najbolji - sama operacija i kad su mi 5. dan nakon carskog rekli da idem doma

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

najgori - par minuta pred carski kad me je dr prije davanja anestezije, pitala a zasto je toliko visok pritisak a ja bila svejsna da visok pritisak steti bebi pa sam Boga molila da sve bude OK.

najbolji - kad sam se probudila iz anestezije i rekli mi da je beba zdrava i OK i to vece kad su mi donijeli moje sunce da ga vidim

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ma nije pjesnicki.
    to je trenutak kojeg cu se sjecati cijeli zivot. i uvijek ce me najeziti. ocekivala sam da me traze uplakane, krmeljive oci. a susrela se s pogledom u kojem je cijeli svemir, a ja ga ne znam procitati.
    kasnije je taj svemir postajao sve manji. sad tu stane samo ovo nase nebo.

znam da smo o tome vec pisale, neke mame su slicno opisale svoje iskustvo.
    I meni je to bio najljepsi trenutak.
    Porod sa Samijem mi je friskiji u sjecanju. Kada su mi ga stavili onako toplog i prljavog na prsa, on me je odozdo pogledao i kao da je rekao "Nek i tebe vidim sa ove strane"
    Ma bjezi Ivarice. Sad si me rasplakala. Otkad sam na Forumu, postala sam plava placljivka. Ne smijem vise ni da zavirujem na Posvajanje djeteta, jer svaki put treba po sat vremena da dodjem sebi.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Najbolji: kad ju je babica stavila meni na trbuh;
    Najgori: grč u nozi kada sam se sa kreveta u boxu prebacivala na onaj za promatranje.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma glupo mi je uopće govoriti šta mi je bilo najgore kad sam dosla doma...možda jedino Sv, Duje kad sam u 5 misecu zbog trudova završila u bolnicu i bila na preparu ( boci ) pet dana i to samo iz razloga sta sam bila nepripremljena na to i posli sam bila po 15 dana u bolnici dva puta ali sve 5...a šta mi je najlipše ..pa svaki tren sa Lukom mi je jedan lipši od drugog..neprocjenjivo...

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvi put: Kad sam stavila Jana na sebe. - najbolje. Najgore je bilo lezati s onim groznim CTG trakama oko trbuha na boku par sati.

Drugi put: najgore kad me dr dosao prati usred truda jer necu CTG. A najbolje osjecaj prolaska Nole kroz porodjajni kanal, jos danas to mogu osjetiti i trenutak kad sam napipala glavicu izmedju nogu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

najbolji- prvi pogled u okice mojeg sina i prva pusa u malo musavo toplo liceko
    najgori- ne mogu se odlučiti je li to kad sam kihnula (imala epi) onak iz pete kao da mi niš nije :shock: ili prva velika nužda nakon poroda :shock: :shock:

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

najbolji - kad su mi ga odmah po porodu dale u ruke , bio je tako čist i mirišljav..e to sam zapamtila..

najgori- odlazak na wc, slijedeći dan ( poslije epi), e, rodila bi još 100 puta da nije toga...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je sve oko mog poroda bilo suuuper.
    Ustvari nema najgoreg dijela. Jedini dio kad me bilo strah je hoće li muž uspjeti iz hodnika dotrčati na porod (jer je sve prebrzo krenulo).

A najbolji - sve.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najbolje: Lovrin plač kad se rodio i on na mojim prsima..onako savršen...

Najgore: pregled odmah nakon šivanja, zbog sumnje da su mi "uhvatili" malo debelog crijeva... :shock: ...jesu...(odšili me i sašili ponovo, sva sreća da sam bila uspavana...)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Najbolje: velika prelijepa cura ružičaste kože, napućenih usnica i širom otvorenih okica leži na meni a mm suznih očiju i drhtavog glasa fotografira....
    Najgoredjel babinjača, 6 dana, zabrana posjeta zbog gripe, i što je još gore,Leina terapija antibioticima zbog povećanih leukocita (zarazila se bakterijama iz plodove vode.....

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ono što je vama najljepše, meni je najtužnije

čitav porod sam držala pod kontrolom, a kad je andrejček izašao bila sam tako high od sreće i uzbuđenja da mi je sve u izmaglici. igla od infuzije mi je potrgala venu i ruka me užasno boljela, iglu su mi zapiknuli u drugu ruku... kad je sestra stavila andrejčeka na mene nisam se uopće snašla da ga primim. i tako sam dala da mi ga odnesu. ne mogu si oprostiti da ga nisam zagrlila, stavila na ciku... da sam pustila da ga odnesu u dječju sobu i da je bio bez mene 5-6 sati. je blesavo, ali to si zamjeram.

najljepše... trenutak kad je iskliznuo van, cerila sam se i prije nego je kmeknuo. i kad mi ga je sestra donijela u sobu i ostavila nas same... držala sam ga a on me mirno gledao širom otvorenih okica... prekrasan, mirišljav, moj.

najbolnije, epiziotomija - iako je doc rezao u trudu. za razliku od trudova to je neprirodna, izvanjska bol. šivanje i oporavak od reza. fuj, fuj, fuj!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ms. ivy, ja se isto nisam snašla i stavila ju odmah na ciku, nisam ju ni poljubila, samo sam ju mazila i brzo su mi ju odnijeli, ali su i tih par minuta toliko intenzivne i najljepše ... nemoj bit tužna
    ja isto bi' neke stvari da su bile drukčije, ali nisam mogla utjecati na to pa se nastojim ne opterećivati sad s tim
    drugi put ću znat bolje ...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    ja isto bi' neke stvari da su bile drukčije, ali nisam mogla utjecati na to pa se nastojim ne opterećivati sad s tim
    drugi put ću znat bolje ...
    znam, tako i ja mislim

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najjaci mi je trenutak (u zivotu) bio kad sam tek rodenog ivara uzela u narucje, a on me gledao u oci pogledom u kojem kao da je bilo smjesteno zadnjih milijardu godina.
    da, kao da nisu sa ovog svijeta, oci pune mudrosti koju mi nemozemo dokuciti
    moji su imali tamne tamne duboke oke, meni je njihov pogled govorio: KONACNO sam te ugledao/la

taj prvi susret i dodir, za mene se nista na svijetu ne moze mjeriti s tim trenucima

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

najljepse:
    taktilni, hapticki utisci. kada je ina izasla babica ili suprug (ne mogu se sjetiti) su mi je onako stavili na trbuh i ona je jos onako malo uspuzala do cike i zgrabila ju je, te pocela cicati. i tako smo lezali neko vrijeme, dok muz nije prerezao pupcanu vrpcu.
    cesto sam citala to o ocima i svemiru, ali kod mene je to bio vise onako sveobuhvatan osjecaj taktilnog karaktera, koze na kozu, osjecaj da je taj zagrljaj nas dvije nekako kozmicki i sveobuhvatan, da se nekako sve postojanje slilo u nas.
    ja sam se prvi put u zivotu rasplakala od srece (inace od srece vise skacem, smijem se, i tako to)

najgori:
    zaprave ga nema, osim mozda oni trenutci kada sam na pocetku poroda iz svima nepoznatih razloga jako krvarila, pa su nesto spominjali placentu i carski, ali to je bilo samo trenutni strah, poslije sam ga zaboravila.

ja sam imala izabranog doktora i babicu u koje sam imala povjerenje (to sam doduse dodatno platila, ali bih to opet napravila), tako da osim mog vlastitog straha i boli nije bilo nikakvih "vanjskih" losih faktora.
    u sobi koja je bila kao dnevni boravak bili smo muz, ja, babica i poslije doktor (ako je sve u redu, on dode pred kraj poroda, prije izgona, a babica je stalno ili gotovo stalno) tu, koji su bili poznata lica kojima sam vjerovala.
    cijelu noc je grmilo pljustalo i slicno. u 7 ujutro se odjednom razbistrilo, sunce zasjalo, sva se soba kupala u zlatnoj svjetlosti, a u 8 i 10min je ina dosla na svijet svojoj mami i tati. pamtimo dok smo zivi i uvijek kada mislim na te trenutke licem mi se razlije osmijeh i svjetlost.
    i jako sam sretna da tu svijetlost i sunce na mom licu vidi moja kcer kada joj pricam o tome kako se rodila.
    prica moje mama i njeno lice su bili sasvim drugaciji.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, kako lijepe price
    mislim na najljepsi trenutak, naravno!
    najgori trenutak necu komentirati, iako je ocito da iskacu dva tipicna obrasca: epiziotomija i sivanje, te odnos osoblja

seni, pliz reci gdje zivis? cisto da mozemo staviti u kontekst...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nemam najgoreg. ako je i bilo sto lose, moj je mozak to blokirao.

najljepse s prvog poroda - trenutak olaksanja i trenutni prekid velike boli one sekunde kad sam rodila. nakon toga trenutak kad sam ga prvi put ugledala.

najljepse s drugog poroda (koji je sav bio prekrasan) - trenutak kad sam je ugledala, jos je s nogicama bila u meni, kako place na sav glas. to mi je bilo fascinantno - ugledati je tako, nju koja je do tog trenutka bila dio mene, kako se razdvajamo....

moji andjelici

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

u becu. pa ako pomaze za kontekst...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    cijelu noc je grmilo pljustalo i slicno. u 7 ujutro se odjednom razbistrilo, sunce zasjalo, sva se soba kupala u zlatnoj svjetlosti, a u 8 i 10min je ina dosla na svijet svojoj mami i tati. pamtimo dok smo zivi i uvijek kada mislim na te trenutke licem mi se razlije osmijeh i svjetlost.
    i jako sam sretna da tu svijetlost i sunce na mom licu vidi moja kcer kada joj pricam o tome kako se rodila.
    ovo mi tako nestvarno zvuči, ja od trenutka kad sam ušla u rađaonu bez prozora nisam znala niti da li je dan ili noć. A i u bolničkoj sobi su bila ornament stakla, i prozor je gledao na drugu zgradu. Kao da su nas odnjeli na neki drugi planet bez sunca i neba.
    Najružnije stvari kojih se sjećam su definitivno kateter i braunila. Bolove od trudova sam zaboravila istog trena. Iako mi je za vrijeme poroda stalno padalo na pamet da baš takav porod nisam željela.
    Najljepši dio samog poroda (tj. dijela kojeg sam bila budna) je kad je došao MM. Da nije bilo njega, stvarno ne znam što bih.
    A kad sam nakon buđenja dobila svog malog miša, koji me je gledao širom otvorenih očiju, začuđeno, kao da gleda gdje je to sad došao...bila sam najsretnija osoba na ovome svijetu.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Najljepši su mi bili oni zadnji trudovi kad sam ju istisnula jer je par sekundi onako bila na pola još u meni do zadnjeg truda(iako mi je poslije kreteni nisu dali na da je vidim ni da je primim ni dotaknem već tek poslije dva sata) a najgori su mi bila dva slijedeća dana jer sam imala visoku temperaturu,povraćala i bila polusvjesna tako da sam sestru nakraju zamolila da je odnesu jer me bilo jako strah da još u onoj muci je ne prignječim ili nešto slično.Dva možda najgora dan u mom životu umjesto da budu najljepša i najsretnija iako na sreću nije bio nikakav ozbiljan problem već možda samo reakvcija tijela na par sati dripa ili ko zna šta je bilo.
    Ali sve su muke prošle kad je nakon dva dana primila ciku bez problema iako je ta prva dva dana svog života pila adaptirano.

Imam osjećaj da su mi sa Dorom uzeli nešto dragocjeno,prvi dodir s njom nije bio moj i to nikad neću prežaliti.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Najgore s poroda: trenutak kad su AA izvukli iz mene - užas!
    Najgore nakon poroda: šavovi, nehumana sestra koja se iživljavala na AA, neopisivi problemi s dojenjem.
    Najbolje s poroda: lopta
    Najbolje nakon poroda: kada smo 3h nakon poroda AA i ja ostali sami u sobi, on je pokušavao spavati, ali se svako malo jako trzao i to bi ga razbudilo i rasplakalo. Stavila sam ga sebi na grudi, zagrlila i on se umirio, zaspao i nismo se pomaknuli satima.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam previše najgorih trenutaka da bih mogla tu o njima pisati, a ni jedan jedini najljepši trenutak s poroda.
    Možda tek nakon poroda i to tek kad sam se probudila iz narkoze, kad sam ih vidjela (Rahelino rođenje tu ne spada - to je bio čisti horor)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je porod preprekrasno iskustvo, ako izuzmem bol od sivanja i vaginalnog pregleda. Cudno, ali u bolovima trudova sam uzivala...
    Ipak, trenutak koji bih izdvojila je prelijepo ruzicasto cedo na mojim grudima koje prestaje plakati kad mi ga tu spuste i odmah kofol pocinje sisati.
    I da - ochi MM kad ga je ugledao....
    : rastop rascmolj

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Jedna sam od onih sretnica kojoj sam porod nije ostao u ružnom sjećanju.U samoj trudnoći bio je jedan mjesec iščekivanja, loših rezultata pretraga, dvojbeni nalaz amniocenteze i to je definitivno najgori dio. Ipak, ti gorki trenutci su bili ublaženi profesionalnim i ljudskim pristupom doktora na SD, od genetičarke dr. Stipoljev, dr. Hafnera sve do sestre Ksenije koji su me doslovno kao za ručicu vodili onako prestravljenu od odjela do odjela iako ih nikad prije u životu nisam vidjela
    Što se tiće poroda, bio je brz. Najgori dio je zahvat kojeg su na meni izvele babice prije odlaska u boks, ne znam ni dan danas kaj je to bilo. Imala sam jak nagon za tiskanje i bila otvorena 9-10 što ih je iznenadilo jer nisu očekivale da će to ići tako brzo, a niti jedan box nije bio slobodan . Valjda su ga malo pogurale nazad.
    A najbolji dio je kad su mi malog miška, savršeno zdravog stavili na grudi i to je bilo to, ništa drugo nije postajalo niti bilo važno

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Sve je time rečeno, i sad mi idu suze na oči kad se sjetim kako je moja Mrva digla pogled i pogledala me kad su mi je stavili na prsa. Apsolutno nešto savršeno!
    Najgori trenutak nemam!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

najgori trenutci kod poroda-prvo:mučenje cijeli dan u trudovima pa na kraju ipak carski,drugo-strašno bolni pregledi u boxu dok čekamo bebu,treće-buđenje iz anestezije,četvrto-ne mogućnost dizanja iz kreveta 2-3 dana i kateter...ma ima toga jako puno...
    najbolji trenutci: cijeli dan je muž bio sa mnom u tim jakim bolovima sve do trenutka kad sam morala na carski,kad sam se probudila iz anestezije i vidjela narukvicu na ruci,kada su mi rekli da sam dobila predivnu curicu,kada sam prvi put vidjela svoju curicu u sobi...i napokon kada su nakon 7 dana pregledali mene i bebu i rekli-MOŽETE KUĆI.....

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

U tijeku samog pororda najljepši osjećaj bio mi je kad sam u tijeku neizdrživo bolnog truda osjetila kako se bebica spušta. Ljubav je zasjenila bol, a kad se rodio i dali mi ga na prsa, onaj miris – savršeno nježan i plač koji je prestao istog trena kad ga je mama zagrlila…

Najgori doživljaj, mislim psihički za mene najbolniji bio je prokidanje vodenjaka…
    A fizički, šivanje, naravno i to sva tri puta, jedino je ovaj put bilo manje bolno, jer su mi posprejali ranu i nije bilo epiziotomije

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    u tijeku neizdrživo bolnog truda osjetila kako se bebica spušta.
    ajme, cekana, predivno. meni je baš žao što ja nisam uspjela osjetiti ni spuštanje ni izlazak moje kćeri ... nije mi jasno kako, ja sam samo osjećala bol od trudova, ali nisam kužila što se događa s mojim tijelom i mojoj bebom
    isto mi je žao što su mi bušili vodenjak, a nisu me upozorili ni komentirali, ništa, a nisam osjetila da curi voda jer sam jako krvarila pa valjda zato ...
    dijelom vjerojatno i zbog neiskustva i što nisam znala kakav bi trebao bit osjećaj ... ma ne znam ni sad, samo u teoriji, uz tuđih iskustava

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    u tijeku neizdrživo bolnog truda osjetila kako se bebica spušta.
    ovo sam i ja osjetila. kao pomicanje kostiju. bila sam toliko prisebna da sam cak i komentirala kako se razdvajam...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam išla na indukciju, pa mi je bušila vodenjak prije puštanja dripa jer sam bila već 6-7cm otvorena, znači nije bilo trudova... šmrc... to nije bolno, ne osjetiš, ali onaj osjećaj... kad znaš da je dio bebe...
    a ovo spuštanje nisam osjetila ni prvi, ni drugi put, valjda se nisam nikada tako povezala sa bebicom kao sad, bila sam puno svjesnija...
    Sve u svemu prekrasno iskustvo, žao mi je što sve mamice nemaju priliku doživjeti slično. Velika je pomoć svakako bila ž i što je moja dr bila uz mene

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

još jednom, blago vama, nadam se da ću drugi put i ja to osjetit
    nastojala sam se maksimalno informirati, stvarno sam jako puno razmišljala o bebici i nastojala komunicirat s njom još u trbuhu, ali ignoriranje i drskost u rodilištu su, očito, bili jači ... drugi put dolazim naoružana

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

najgori-trudovi
    najbolji-onaj momenat kad sam ugledala svoju bebicu i sve nakon toga(cak mi ni rezanje a niti sivanje nije u losem sjecanju)

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •