-
-
Kvaka je, nažalost, u tome što je najgora opcija kupiti sve u jednom proizvod. Moje iskustvo je pokazalo da je sve, ali apsolutno sve, od uredskih pomagala do kućanskih aparata, što je bilo 2, 3, 4... -in-1 sr**e.
Jedino da možda pokušaš poslije pranja izvaditi pola veša, osušiti, pa staviti drugu polovicu.
Sorry, znam da ti je moj post razočaranje. Možda netko drugi ima bolja iskustva.
-
Osoblje foruma
-
Nasi kumovi imaju tu masinu,i prilikom jednog od retkih pokusaja susenja vesa-zapalila se....
Jedva su to sanirali tako da je mogu koristiti za pranje
-
Ja imam tu sušilicu/perilicu.
Ako jako natrpam veš, bude zgužvano, ako stavim malo manje ne bude tako jako.
Ako želim da je što manje zgužvano onda koristim program gdje ti je nacrtana vješalica, znači spremno za ormar.
I naravno, sve zavisi od materijala, neke stvari bude dovoljno samo malo nategnuti i lijepo složiti ili ostaviti još malo na sušilo da se izravnaju, a neke treba peglati, ali nije tako strašno.
I obavezno vaditi veš čim je sušenje završeno.
Mene vmuče one mucice po gumi i unutar gume nakon sušenja, teško se vade.
Posljednje uređivanje od borka : 11.11.2010. at 13:19
-
nikad ne sušim više od pola bubnja ni duže od sat vremena u komadu
ja je u stvari koristim da dosušim već skoro suh veš, da bi bio mekan i nepogužvan
zato stavim malo veša i 30-60 min. sušenja
veš vadim odmah i onako vreo rasporedim po krevetu/kauču/stolicama da se ohladi, te odmah slažem
-
ja imam tu perilicu/susilicu i to mi je jedna od gorih kupnji u zivotu..jedva cekam da je se rijesim a opet ne zelim davati ponovo novce za masinu..
roba je uvijek zguzvana osim ako ne stavis pola bubnja te stavis omeksivac..isto je zguzvana ali manje..isto susim na vjesalica programu..
mucice su isto neizdrzive a ista masina mi se u 2 godine pokvarila 4 puta...također da ne spominjem da se ves pere i susi cijelu vjecnost
-
Imam je nekoliko godina i nisam nezadovoljna s njom, ne natrpavam veš i ne koristim njene opcije već sama odredim minute sušenja pa se manje gužva. Npr stavim 60 min, pa pogledam u kakvom je stanju pa opet stavim na 30 ili 60 min (eventualno ako primjetim da je nešto suho izvadim van), i prije sušenja uvjek prođem s najjačom centrifugom i naravno čim je gotovo veš mora ići odmah van.
Primijetila sam da ako se koriste njene opcije i ako ima previše veša da sušenje traje i po tri sata, pa onda veš je tolko zgužvan da mu ni pegla nemože pomoći
A što se tiče onih mucica, ja ih samo prebrišem vlažnom krpom s gume ili s vratiju, ali poslije sušenja bijelog veša nikako ne stavljam šareni ili crni veš, već operem nešto na onom kratkom 32 minutnom programu i to ne sušim, tako voda prođe i očisti sve što eventualno ostalo od mucica.
-
Osoblje foruma
imam je 3 godine i zadovoljna sam
sušim redovito, odnosno jednom dnevno perem i jednom dnevno sušim
ne koristim programe, nego stavim ili na 90 ili na 120 minuta, ovisno što i koliko toga sušim
a sušim ručnike, posteljinu, krpe, pelene i sve od trapera. ako mi nešto hitno treba od odjeće, onda i to posušim
ono što sušim, nikad ne peglam
-
Ni ja nisam prezadovoljna. Sušilica mi se ionako pokvarila nakon par mjeseci korištenja, tako da je sad, iako sam je u međuvremenu popravila, ne koristim.
Centrifuga je također brzo otišla i bila je stravično glasna.
Kad sam saznala da je popravak 1.000 kn, dugo sam razmišljala da li da je uopće dam popravljati, ili da si kupim novu.
-
i ja ju imam i isti slučaj da je puno zajebancije za malo koristi. užasno gužva, osim ako ćeš vaditi pola po pola, a troši puno energije. stvarno jedna od lošijih kupnji.
-
sušim pola mašine,
s tim da lijepo posložim prije sušenja
stavim na program 9 odnosno 10.
nisam nezadovoljna jer sam na početku računala
s tim da neću moći sušiti cijelu mašinu, a sušilica posebno mi
nije bila opcija
-
ista stvar
loša kupovina
nakon 4 godine 2 popravka
prvi smo sami sredili ( guma prema odvodu je pukla od sušenja ) drugi popravak 380 kn i 150 kn ( majstor 2 x dolazio - neki djelovi su otišli )
prestrašno ....
rekao nam je da sušilicu koristimo samo u nužnim slučajevima - tako smo do sad i radili do sad- struja je skupa
inaće reguliram sušenje da je manje veša a srednje sušenje ...ako presuši onda je zgžvano...nikad ne sušim 5 kg
-
imam i ja 2u1 Elektroluxovu, ma žali bože novaca, sve užasno zgužvano. Više ni nek koristim sušilicu, nekada samo za ručnike. Pokazivala ni prijeteljica koja ima posebno sušilicu kako joj je veš super, ništa izgužvano, ne treba ni peglati. Bila sam ljubomorna, i ja bih samo sušilicu odvojeno.
-
Candy CSW 105 Alise:
godinu i pol stara
popravljana 5 (PET) puta do sada: izmjenjen bubanj, guma, ležajevi, semering (od prve masine imam samo metalni okvir 
i jos uvijek ne radi kako treba!
sušilica se uključuje u nuždi jer je sve kao prožvakano, čak i ručnici
Žalim kune koje sam na to potrošila
-
imam Ariston perilicu/sušilicu već 4 godine.
radi kao sat.
samo ako se ne varam ona je za 4 kg veša...
rijetko koristim sušilicu, a logično mi je da suši manje veša nego što pere...
za te novce- ok kupovina.
Posljednje uređivanje od ivaa : 02.12.2010. at 23:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma